Streamerka Amouranth zdaj prodaja pivo, proizvedeno iz njenih intimnih predelov

Ko smo se leta nazaj čudili in se muzali dejstvu, da nam poskuša Instagram zvezdnica Belle Delphine prodati kozarec vode iz svoje kopeli in to po ceni 30 $ na kozarček, nismo nikoli pričakovali, da se bo s tem sprožil trend prodaje naravnost bizarnih izdelkov, ki so jih nato začele prodajati tudi druge slavne internetne dekle. Namreč Belle je svojo robo hitro razprodala, zato so dobiček zavohale tudi druge, med njimi pa je trenutno najbolj podjetna streamerka Amouranth.

Zdaj 29-letna streamerka želi zaslužiti karseda veliko iz svojega telesa, preden se na njem ne pojavijo gubice, zato je spočela že več proizvodnih linij. Najprej so tu kozarčki iz njene kopeli, ki se prodajajo po ceni 50 $ na kos, a so zaloge že razprodane, tisti z malce globljimi denarnicami pa so lahko za 400 $ kupili kozarček, ki je vseboval nekaj njenih las, vse skupaj pa je bilo zavito v slastno aromo njenega prdca. Govorimo v pretekliku, saj je tudi ta kombinacija izdelkov že razprodana. Dodajmo k temu še njeno OnlyfFans naročnino, ki ji mesečno nanese 1,5 milijona dolarjev in imamo na kupu dovolj stvari, da ženski ne bi bilo v svojem celem življenju delati niti enega dneva več.

Vendar pa ima podjetna Amouranth druge načrte in to bolj komercialne nravi. V navezi s poljsko pivovarno The Order of Yoni bo spočela svojo linijo piv, ta pa bodo v sebi vsebovala delček slavne streamerke in sicer iz njenih najbolj intimnih predelov.

Amouranth se je o svoji novi posebni ponudbi razgovorila s spletno stranjo Dexerto, čar nove linije piv pa so bakterije, ki bodo vzete iz njene vagine in bodo nato namenjene fermentaciji piva.

Kako stvar poteka ima pivovarna razloženo na svoji uradni strani. Ginekolog izbrani partnerki, ki jo Yoni imenuje “boginja”, najprej odvzame vaginalni bris. Te brise odnesejo v laboratorij, kjer bakterije izolirajo, očistijo, nato analizirajo in razmnožijo. Na koncu postopka se bakterije uporabijo za proizvodnjo čiste mlečne kisline, ki gre v pivo Yoni.

Amouranth je v intervjuju povedala, da je cela stvar smešna in da je prepričana, da bodo ljudje vseeno kupili vaginalno obarvano pivo, a da ni prepričana da ga bodo res pili. K temu je po premisleku dodala, da ga bodo najbrž pili, saj če nekdo kupi prdec za 400 $ ga zagotovo ne bo samo držal na polici, ampak bo stvar tudi odprl.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime