PlayStation Plus Premium vam zdaj omogoča dvourni preizkus igre Baldur’s Gate 3

Ena najboljših iger leta 2023 in verjetno tudi najmočnejši kandidat podelitve nagrad The Game Awards, kjer velja za največjega favorita lovorike Igra leta, je končno na voljo za brezplačni preizkus. Zahvala gre na račun Sonyja, ki je Baldur’s Gate 3 vključil v svojo naročnino PlayStation Plus Premium, ta stopnja pa ponuja preigravanje časovno omejenih iger večjih iger in med temi se je zdaj znašla tudi tale RPG mojstrovina.

Naročniki te storitve lahko do demota dostopate že zdaj, za preigravanje pa boste imeli na voljo točno dve uri. To za tako ogromen naslov kot je Baldur’s Gate 3 pomeni sicer bore malo, a je dovolj časa, da si ustvarite svoj prvi lik in preverite, če vam odgovarja igralna formula tega naslova, ki vsebuje veliko raziskovanja, pogovarjanja s spremljevalci, sodelovanja v globoki zgodbi in bojevanja, ki se tule, za razliko od prvih dveh delov, izvaja iz poteznega načina.

Baldur’s Gate 3 je eden tistih naslovov, ki je na voljo samo digitalno, a razvijalec Larian Studios je nedavno najavil, da v prvi četrtini naslednjega leta namerava izdati fizično Delux Edition izdajo po ceni 80 €, ta pa bo na voljo za PC, PlayStation 5 in Xbox Series X.

Ni pa Sony dodal samo te igre v svojo ponudbo. Poleg potencialno najboljše igre tega leta je demo dobil tudi morda najslabši naslov letošnjika. Govora je o igri The Lord of the Rings: Gollum, ki je bila ob izidu takšna katastrofa, da se je razvijalec Daedalic Entertainment moral javno opravičiti in znotraj opravičila je še prisegel, da bo igro izboljšal preko posodobitev, a kasneje je sporočil, da je obupal nad razvojem iger. Gollum je pri odmeri svojega igralnega časa bolj skopuški, tako da lahko v njem “uživate” zgolj eno uro, a verjetno je že ta dovolj za sprožanje nočnih mor.

Sony nove igre ta mesec ponuja tudi naročnikom drugih stopenj PlayStation Plusa. Tisti, ki vztrajate na osnovni stopnji Essentials, se ta mesec lahko pozabavate v igrah Mafia II Definitive Edition, Dragon Ball: The Breakers in Aliens Fireteam Elite, plačniki stopnje Extra pa že lahko igrate naslove Dragon’s Dogma: Dark Arisen, Teardown in Dead Island: Riptide Definitive Edition.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime