Diablo 4 lahko igrate brezplačno vse do 28. novembra

Dobre štiri mesece po izidu je igra Diablo 4 doživela že več brezplačnih preizkusov kampanje, a na PC-ju so bili ti rezervirani samo za platformo Battle.net. Zdaj, ko je zadeva že od sredine oktobra na voljo tudi preko Steama, smo prvič dobili priložnost brezplačnega igranja tudi na tej platformi in zadevo lahko aktivirate že zdaj in se v igranju zabavate vse do 28. novembra.

Na voljo za igranje je polna kampanja, z vsemi vmesnimi sekvencami, pošastmi, hordami zakladov in igralnimi razredi in en teden takšnega igranja bi bilo za tiste najbolj vztrajne dejansko dovolj, da z izbranim likom preigrajo celotno kampanjo. Vendar pa je pretkani Blizzard v to brezplačno preizkušnjo pridodal eno nepremostljivo omejitev, ki vam bo preprečila, da ugledate konec kampanje: najvišja možna stopnja je omejena na 20, kar je v bistvu moč doseči v samo nekaj urah, za naprej pa ste nato preprosto premalo izkušeni, da bi lahko pobili tiste nevarnejše demone, saj je v polni kampanji najvišja izkustvena stopnja 60.

Vseeno pa je ta teden igranja dobra priložnost, da igro stestirate na svoji PC konfiguraciji, veterani preteklih iger pa lahko na ta način preverite, če vas sploh še privlači žanr akcijskih RPG-jev ali pa zanj nimate več potrpljenja. Prav tako lahko dodobra preizkusite vse igralne razrede, tako da se lahko skozi začetne stopnje kampanje sprehodite večkrat in si na hitro ogledate njihove veščine. Večkratno preigravanje je skoraj nuja, saj boste stopnjo 20 v tem tednu dosegli še prej kot navadno: Blizzard je namreč do 27. novembra v igro vnesel funkcijo “blagoslova” Mother’s Blessing Week, ki nabiranje izkušenj pohitri za 35 %, večji pa je izkupiček nabranega zlata.

Narejeni napredek lahko nato prenesete v polno igro, če se boste kdaj odločili za njen nakup in glej kakšno naključje: igra je ravno te dni tudi znižana in sicer za -40 %. Popust se zdi velik, a treba je vzeti v obzir, da originalna cena znaša 70 €, tako da popust ceno zniža na 41,99 €, kar je še vedno kar drago, a je trenutno tudi najnižja cena, ki smo jo za to igro dobili na Steamu.

Blizzard je za Diablo 4 že napovedal prvi večji dodatek Vessel of Hatred, ki pa bo izšel šele enkrat pozno v 2024.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime