Najavljen Cyberpunk 2077: Ultimate Edition

Samo še par tednov nas loči do 3. rojstnega dneva igre Cyberpunk 2077, ki jo je razvijalec in založnik CD Projekt RED splavil 10. decembra 2020 in si z njegovo izdajo sicer prislužil veliko evrov, a si je hkrati nakopal ogromno težav, ki so mu načele od prej skorajda popoln sloves. Razvijalec se je nato podal v mukotrpno popravljanje in poliranje izdelka in vse to mu je vzelo ogromno časa in denarja, vendar se mu je to izplačalo. Skozi posodobitve je popravil ugled sebi in franšizi Cyberpunk 2077, svoj trud pa je letos okronal z izdajo dodatka Phantom Liberty, ki bo tudi edina vsebinska razširitev originalne igre.

CDPR se je odločil to triletno posodobitveno odisejado obeležiti s posebno izdajo igre, ki se bo imenovala Cyberpunk 2077: Ultimate Edition, ta pa bo, vsaj tako so zapisali na uradni strani, najboljši način za preigravanje te igre. Gre v bistvu za paket, ki bo znotraj sebe vseboval originalno kampanjo, ki je bila začinjena s posodobitvijo 2.0, k vsemu temu pa je bil priložen še dodatek Phantom Liberty. In to je v bistvu vse kar boste notri našli, saj Ultimate Edition v sebi ne vsebuje nobene nikoli prej videne vsebine in kot ultimativna izdaja bi lahko notri zapekli vsaj še anime serijo Cyberpunk: Edgerunners.

Je pa to prva fizična verzija igre za trenutno generacijo konzol PlayStation 5 in Xbox Series X. Cyberpunk: Ultimate Edition bo na voljo samo za te in za PC, medtem ko za konzoli PlayStation 4 in Xbox One ne bo na voljo, saj je bil za te konzole že dolgo nazaj opuščen razvoj, tako da nikoli niso dobile večjega popravka 2.0 in vsebine uradnega dodatka. Fizične kopije igre pa ne bodo vsebovale čisto vse vsebine: izjema je samo konzola Xbox Series X, ki bo v paketu nosila tri ploščke, medtem ko bo verzija za PlayStation 5 vsebovala samo osnovno kampanjo, Phantom Liberty pa bo treba prenesti preko interneta. Fizična verzija za PC pa bo praktično samo lepa škatla, ki bo vsebovala listek s kodo igre, ki jo bomo nato aktivirali na platformi GOG.

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition bo za nakup na voljo od 5. decembra dalje, cena pa zaenkrat še ni znana.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime