Epic Games podarja avanturo Deliver Us Mars, ogromna Black Friday razprodaja pa je pošteno znižala cene iger

Založnik Epic Games je nedavno priznal, da kljub vsem naporom njihova digitalna trgovina Epic Games Store še vedno ni profitabilna. Zdaj je očitno že prepozno, da bi vrgli brisačo v ring, zato nadaljujejo z njenim obratovanjem, ki ponuja tudi tedenske brezplačne igre večjih in manjših razvijalcev.

Brezplačna igra tega tedna je avantura Deliver Us Mars, ki je v bistvu nadaljevanje igre Deliver Us The Moon iz leta 2019. Obe je razvil KeokeN Interactive, original pa nam je spovedal zanimivo štorijo, ki se vrti okoli prihodnosti, kjer Zemlji zmanjka naravnih surovin, zato se za svoje preživetje zanašajo na Luno. A glej ga zlomka, s kolonijo na Luni izgubijo stik, nakar je na našega osamljenega astronavta padla naloga, da razišče kaj točno se je zgodilo tam zgoraj in kako morda rešiti preživetje človeštva.

Igro Deliver Us the Moon je odlikovala vrhunska atmosferičnost in občutek izoliranosti, po teh korakih pa gre tudi nadaljevanje, ki se dogaja 10 let po izvirniku, naša misija pa je tokrat skok proti oddaljenemu Marsu, kjer bo treba nazaj pripeljati ARK vesoljske ladje in zopet, kaj pa drugega, rešiti človeško civilizacijo.

Deliver Us Mars vas čaka tule, ponudba pa bo na voljo do 30. novembra, ko na vrsto prideta novi brezplačnici Jitsu Squad in Mighty Fight Federation.

Trgovina Epic Games Store te dni ponuja tudi obsežno Black Friday razprodajo, ki poskuša Steamovi konkurirati na unikaten način. V trgovini si namreč lahko pridobite poseben kupon, ki znižanim cenam poseka še dodatnih 33 %, vsaka kupljena igra pa vam nato povrne kupon, zraven pa boste na račun dobili povrnjenih še 10 % od vsakega nakupa, ki stane vsaj 14,99 €.

Na ta način lahko pridobite nekatere igre ceneje kot pa kjerkoli drugje. Alan Wake 2 je denimo že zdaj ekskluziven tej trgovini, s tem vštetim popustom pa je zdaj cena znižana na 33,49 €. Na enak način si lahko pridobite Cyberpunk 2077 in njegov dodatek Phantom Liberty, ki v znižanem paketu prideta 37,51 €. Tu je še Final Fantasy 7 Remake Integrade, ki je znižan na 26,79 €.

Black Friday razprodaja traja do 28. novembra, na ta dan pa bo potekla tudi veljavnost teh kuponov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime