Serija Halo dobila napovednik za 2. sezono

Televizijske serije Halo si zaenkrat še nisem ogledal in za to imam dva dokaj dobra razloga. Najprej je moje navdušenje do franšize upadlo, saj je zadnja igra Halo Infinite postregla z zelo bledo kampanjo za katero nam je bilo na začetku obljubljeno ogromno nadaljevanj, a zdaj so očitno nad tem obupali, tako da v bistvu sploh ni jasno, kdo dela na novih delih in kako bodo ta izgledala.

Drugi večji razlog pa je dejstvo, da se je serija na začetku nahajala zgolj na pretočnem servisu Paramount+, ki pa v Sloveniji še ni na voljo. Zdaj lahko sicer zadevo gledamo na ločenem servisu SkyShowTime, ampak res ne vem, če si lahko dandanes privoščim plačevanje še ene dodatne mesečne naročnine oziroma če je v tem sploh smisel.

Obstaja sicer še tretji razlog in sicer dejstvo, da so ocene prve sezone serije dokaj slabe, nakar so še ustvarjalci serije priznali, da pred pisanjem scenarija niso niti pogledali nobene od iger in so se osredotočili samo na grajenje likov in njihovega okoliša. Kar je res trapasta izjava, saj je res neumno ignorirati ves izvorni material na kateremu sploh gradiš svoj izdelek.

Kljub vsem pritožbam kritikov in gledalcev je 2. sezona vseeno dobila zeleno luč in se zdaj vztrajno bliža k izidu, Paramount pa je za nas pripravil prvi napovednik. Strelskih bitk vsekakor ne bo manjkalo in požrtvovalni marinci bodo sodelovali s supervojaki Spartani, ki jih bo zastopal tudi Master Chief. Covenanti bodo zopet velik problem, saj bodo s svojimi ogromnimi vesoljskimi ladjami uničevali cela mesta, Spartani pa bodo požrtvovalno ščitili civiliste tudi preko svojih lastnih teles. Na koncu napovednika vidimo celo obroč oziroma Halo, ki je bil zelo pomemben element izvirne igre, a ga v prvi sezoni nismo ugledali.

2. sezona Haloja med nas prihaja 8. februarja. Paramount se je pred kratkim odločil omogočiti gledanje 1. sezone povsem brezplačno preko YouTuba, a seveda je stvar na voljo samo za Američane, se pa da oviro zaobiti preko VPN-a, maksimalna ločljivost pa znaša 1080p.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime