Ta vikend lahko PlayStation Plus večigralstvo preizkusite brezplačno

Če ste morda bili leta pristaš PC igranja in ste se nato zavoljo vseh ekskluziv, ki jih ponuja Sony odločili skočiti v svet konzol PlayStation, potem ste morda ob prvem povezovanju na večigralske strežnike presenečeno ugotovili, da takšna medmrežna zabava na konzolah ni brezplačna kot pa je to že stalna praksa na PC-ju.

Tako Sony kot Microsoft za večigralsko zabavo zahtevata plačevanje mesečne naročnine in pri konzolah PlayStation je ta zdaj na voljo v treh kategorijah: Essentials, Extra in Premium. Vsaka od teh stopenj ponuja večigralsko igranje, zraven pa dobite še bonuse kot so brezplačne mesečne igre, dražji inačici pa ponujata tudi dostop do širokega kataloga iger in pretočno igranje.

Če ste lastnik konzol PlayStation 4 in 5, a vam je odštevanje evrov za igranje na strežnikih potrata denarja, potem se lahko v prihajajočem vikendu v tem aspektu zabave pozabavate povsem brezplačno. Sony je namreč napovedal promocijo Season of Play, ta pa vam bo 9. in 10. decembra omogočila zastonjsko igranje na strežnikih, tudi če nimate aktivne naročnine. S tem boste dobili dostop samo do strežnikov in ne do tistih brezplačnih iger, ki jih Sony vsak mesec podeli svojim zvestim strankam.

Te bodo v decembru prejele igre Lego 2K Drive, Powerwash Simulator in Sable – slednja je na voljo samo za konzolo PlayStation 5. Trojica iger je na voljo vsem naročnikom stopnje Essential in bodo na voljo za prevzem že od danes, 5. decembra dalje in v svojo knjižnico jih boste lahko prenesli vse do 1. januarja 2024.

19. decembra se bo začela tudi zanimiva igra, ki bo nekemu srečnežu podelila brezplačno konzolo PlayStation 5 in 12 mesecev naročnine PlayStation Plus Premium – ko bo zadeva omogočena boste preprosto skočili na uradno stran in odgovorili na nekaj vprašanj, nakar vam ne ostane drugega kot pa čakanje, da Sony razkrije zmagovalce.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime