Najavljen povsem nov Monster Hunter, ki pa izide šele v 2025

Včerajšnja podelitev nagrad The Game Awards se je zaključila z napovednikom za povsem novo poglavje sage Monster World, ki bo tokrat podnaslovljeno Wilds.

Kratki napovednik ne pokaže nič kaj preveč zgovornega, razen tega da se bomo spet pretepali proti beštijam, ki so proti našemu junaku pravi velikani, a zdi se, da bo tokrat večji poudarek na hordah manjših bitij, ki jih bomo lovili ali pa jim poskušali ubežati na našem lastnem pernatem prevoznem vozilu.

V bistvu so to tudi vse informacije, ki jih lahko trenutno izluščimo iz tega videa, saj je pri predstavitvi Wildsa na oder stopil producent Ryozo Tsujimoto, ta pa je povedal, da o igri nimajo za povedati ničesar novega vse do decembra 2024. Monster Hunter Wilds bo namreč izšel šele enkrat v 2025, tako da je pred nami še veliko čakanja, zato je tudi logično, da nismo že zdaj dobili kakšnih specifičnih informacij.

Bo pa Wilds očitno nekakšno nadaljevanje igre Monster Hunter World in ne ločenega dela Monster Hunter Rise, ki je najprej izšel za konzolo Nintendo Switch in je bil nato kasneje predelan za ostale platforme. Wilds namreč vsebuje precej bolj izpopolnjeno grafično podobo in v prid temu, da bo tole “polno” nadaljevanje, govori tudi dejstvo, da bo igra izšla samo za platforme PC, PlayStation 5 in Xbox Series X, medtem ko Nintendo Switch ni omenjen, a to se bo do 2025 spremenilo, saj naj bi do tokrat izšla tudi konzola Nintendo Switch 2.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime