Epic Games podarja Destiny 2 s tremi dodatki; Alan Wake 2 znižan na samo 26 €

Tako kot vsako leto bo trgovina Epic Games tudi letos vse željne igralce obdarovala z brezplačnimi igrami. Letos jih bodo, glede na zapis na njihovem blogu, podelili kar 17, obdarovanje pa se je začelo z igro Destiny 2: Legacy Collection, ki jo lahko prevzamete preko te povezave vse do 20. decembra.

Destiny 2 je sicer sam po sebi brezplačen za igranje, a osnovna vsebina je praktično tam samo zato, da vas malce uvede v dogajanje. Pravo igranje zgodbe se skriva v dodatkih in v tem paketu dobite trojico njih: Shadowkeep, Beyond Light in The Witch Queen. To je kar nekaj ur fine večigralske zabave, ki je podprta tudi z zgodbo, čeprav ta novincem morda ne bo povsem jasna, saj je razvijalec Bungie umaknil originalno zgodbo in prvi dodatek Forsaken, tako da ste porinjeni v dogajanje kar sredi zgodbe in si je morda predhodne dogodke najbolje obnoviti preko posnetkov na YouTubu.

Destiny 2 se je sicer zapletel v nekaj večjih težav, saj zadnji dodatek Lightfall, ki ni zajet v paket Legacy Collection, igralcev ni očaral, zaradi česar so upadle številke igralcev, s tem pa so se sprožila tudi odpuščanja. Morda Bungie upa, da bo preko tega brezplačnega paketa v igranje privabil novo občinstvo, ki bo nato voljno zapraviti dodatne denarce za mikrotransakcije.

Skladno z brezplačnim paketom se je začela tudi nova razprodaja, med znižanimi naslovi pa je zagotovo najbolj pomemben Alan Wake 2, ki se je letos na podelitvi The Game Awards med drugim potegoval tudi za titulo igre leta. Igro Alan Wake 2 je na PC-ju moč kupiti samo preko Epic Games trgovine in tako bo tudi ostalo, saj je Epic tisti, ki je pri igri služil kot založnik. Igra je zdaj znižana za 20 %, a pri njej lahko izkoristimo tudi bon, ki ste ga dobili ob prevzemu igre Destiny 2: Legacy Collection. Bon zniža vsako igro, ki stane vsaj 14,99 €, za še dodatnih 33 %, tako da Alan Wake 2 na koncu stane 26,79 €, kar je za tako svež naslov odlična cena.

Vsak nakup aktivira tudi sistem Epic Rewards, ki pri vsaki kupljeni igri na vaš Epic Games račun povrne 10 % od opravljenega nakupa. Te denarce lahko nato porabite za znižanje cen drugih iger, te procente pa lahko tudi združite in si nato privoščite kakšen večji nakup – a imejte na umu, da imajo omejen rok trajanja in jih je treba izkoristiti v 25 mesecih.

Razprodaja in brezplačna podelitev iger bo trajala vse do 10. januarja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime