EA podarja dva DLC-ja za igro The Sims 4

Frišna aplikacija Threads, kjer zdaj najdete tudi naš profil, me je naučila dve stvari: tako kot na vsakem omrežju mi algoritmi za sledenje naprej porivajo cel kup deklet v tesno oprijetih pajkicah in dejstvo, da je igra The Sims 4 tudi v Sloveniji še vedno hudo popularna zadeva.

Razlog za takšno priljubljenost je dejstvo, da The Sims 4 v bistvu nima kakšne konkurence, igra pa je v devetih letih od izida nabrala že tako veliko vsebine, da te ta lahko zaposli za stotine ur, DLC-ji in dodatki pa so tako izpopolnjeni, da zadostijo praktično vsem željam razvoja virtualnega življenja majhnih stričkov in tet, ki jim nadzorujemo vsak aspekt življenja.

The Sims 4 je že nekaj časa nazaj za igranje postal povsem brezplačen, saj založnik EA največ zasluži preko DLC-jev, te pa je treba še vedno treba dokupiti in to po mnogokrat pregrešno dragih cenah. Vendar pa je zdaj nastopil čas obdarovanj in tudi EA-ju se je malce stalilo srce, zato je vsem zvestim igralcem poklonil dva dodatka po ceni 0 €.

Prvi brezplačnež sliši na ime My First Pet Stuff, DLC pa je namenjen vsem tistim, ki bi radi v svoje virtualne domove prinesli kakšnega hišnega ljubljenčka. Dodatek s sabo prinese cel kup oblačilc in igračk za vaše štirinožne prijatelje, zraven pa se lahko pozabavate tudi v povsem novih hišnih ljubljenčkih kot so podgane, ježi in hrčki. Stvar je videti res prisrčno in vsebuje celo nekaj bizarnih stvari kot je denimo inteligentni hrček, ki zgradi svojo raketo in se nato izstreli iz svoje kletke. Ta DLC navadno stane 9,99 €, a na Steamu si ga lahko v svojo knjižnico dodate brezplačno in ga obdržite za vedno.

Druga brezplačna dobrota je ravno tako DLC, ta pa se imenuje Romantic Garden Stuff. Namenjen je vsem tistim, ki bi si radi svojo virtualno hišo popestrili s pisanim vrtom, ta pa nato postane idealen za parčkanje. Vrt lahko okrasite celo do te mere, da se lahko dva Simčka na njem poročita, vodnjak pa zna izpolniti želje, tako da duhca spremenite nazaj v živo osebo. Tudi Romantic Garden Stuff običajno stane 9,99 € in tudi tega lahko zdaj aktivirate brezplačno preko naslednje povezave.

Oba DLC-ja lahko za ceno 0 € prevzamete do 9. januarja 2024, EA pa je znižal cene tudi za cel kup drugih razširitev. Kljub tem znižanjem je cena za vse do sedaj izdane dodatke in manjše DLC-je astronomska, saj EA celoten paket zahteva kar 705 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime