Samo še nekaj ur lahko brezplačno prevzamete pretepaško igro DNF Duel

Se spomnite, ko smo poročali o podelitvi brezplačnega paketa iger Destiny 2: Legacy Collection in da namerava Epic Games do januarja podeliti kar 17 brezplačnih iger? To seveda ne bi bilo mogoče, če sledili prejšnjemu urniku ene brezplačne igre na teden, zato so se zdaj začele vrstiti ponudbe, kjer bo posamezni naslov za zastonjski prevzem na voljo vsega 24 ur.

Brzostrelsko podeljevanje brezplačnih naslovov se je začelo že včeraj z igro DNF Duel, pretepaško igro, za katero stoji isti razvijalec, ki nas že dolgo zalaga s serijo izdelkov franšize Guilty Gear.

Tudi DNF Duel je je pretepačina, ki vsebuje čudoviti risani slog, ta pa bo prijal predvsem pristašem animejev. Igra je manj zahtevna od Guilty Geara in ena največjih privlačnosti so dokaj preproste kontrole, ki vam omogočajo izvajanje naprednih pretepaških karafek, brez da bi si morali zapomniti cel kup zaporedij pritiskov gumbov. Vendar pa to hkrati ne pomeni, da boste lahko kar nekaj na slepo pritiskali na tipke in s tem doživeli zmago, saj je v preigravanje vseeno treba vložiti nekaj taktike.

Na izbiro imate 16 različnih pretepačev, vsak pa se ponaša s svojimi prednostmi in šibkosti. Vse boste spoznali preko kampanje, nakar lahko skočite še v večigralstvo, kjer vam bodo že izurjeni igralci, ki se na tem naslovu preizkušajo že dobro leto, pokazali kako izgleda pravo mojstrovanje tega naslova.

DNF Duel na PC-ju navadno stane 49,99 €, zdaj pa si ga lahko preko naslednje povezave lahko privoščite zastonj, a čas za to se izteče že danes, 21. decembra ob 17.00. Nato bo na seznam prišla naslednja igra, ki pa zaenkrat ostaja nerazkrita.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime