Logan Paul poustvaril video, ki se iz njega norčuje v zadnji epizodi South Parka

Včeraj se je med nami nenadoma pojavila povsem nova epizoda South Parka, ta pa je s svojim izidom presenetila vse: od gledalcev do nekaterih slavnih oseb, ki se pojavijo znotraj epizode. Daljša epizoda, imenovana Not Suitable for Children si da največ opravka z vplivneži, ki prodajajo škodljivo robo svojim mlajšim gledalcem, ob tem pa se sprenevedajo, da vsebina ni namenjena mladoletnim.

Ravno takšnega početja je bil obsojen Logan Paul, ki je skupaj z YouTuberjem KSI-jem na trg poslal pijačo PRIME, ta pa v sebi vsebuje cel kup škodljivih snovi, ki za konzumiranje niso priporočljive, še posebej pa pri njih lahko trpijo paglavci. V epizodi lahko vidimo digitalno kopijo Logana, le da ga ustvarjalca Matt Stone in Trey Parker nikoli ne pokličeta po imenu, čeprav je jasno, da pred kamero stoji on, v epizodi pa se mnogobarvna pijača prodaja pod imenom CRED.

In Logan na parodijo ni jezen: še več, nad njo je preprosto navdušen, zato se je z ekipo hitro spravil v poustvaritev svojega digitalnega nastopa v resničnem življenju, nakar je video delil preko svojega X računa.

Video je presenetljivo dober, saj poustvari vsak kader iz epizode: najprej vidimo nagovor, nato plastenke CRED zamenja resnična pijača PRIME, na koncu pa nam Logan še pribije, da če ne pijemo njegove pijače smo navadni koščki govna, nakar se vrže iz lažnega letala.

Skratka, video je kratek, a izjemno zabaven in če ne drugega je Logan s tem pokazal, da zna sprejeti šalo na svoj račun. V intervjuju za oddajo Today je povedal, da ga je epizoda povsem presenetila in da si šteje v čast, da je bil vreden obravnave legendarne serije in dogodek označil za njegov največji uspeh v življenju. Kakšne posebne jeze očitno ne kuha niti KSI, ki je epizodo omenil preko svojega profila na X-u.

South Park se je v zgodovini ponorčeval iz celega kupa slavnih oseb in zanimivo je, da večina njih nad ustvarjalci ni bila jezna. Russell Crowe in Kanye West sta se zaradi epizod celo zamislila nad svojim obnašanjem, medtem ko sta bila Jennifer Lopez in Tom Cruise nad svojima parodijama precej manj navdušena.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime