Apotheosis, ogromen mod za Skyrim, dobil nov napovednik in datum izida

Loteva se nas občutek deja vu-ja, saj se nam zdijo današnje novice praktično enake včerajšnjim: zapisana sta dva nova članka in eden od njiju govori o večjem modu za ostarelo Bethesdino igro, drugi pa o brezplačni igri, ki jo podarja Epic Games. Kaj hočemo: leto 2023 gre proti koncu in kakšnih večjih najav zdaj ne bomo prejeli, zato se je treba zadovoljiti s tem, kar je svežega, brezplačne ponudbe AAA iger pa so vedno zanimive.

Na področju modov smo včeraj omenili zanimiv projekt Fallout: London, ki je dobil datum izida v aprilu naslednjega leta, zdaj pa se je oglasil še en izjemno ambiciozen mod Apotheosis, ki je v izdelavi že vsaj 6 let in zlagoma izdaja nove dražilnike, čeprav datuma izida do sedaj še nismo dobili.

Apotheosis bo prinesel zajeten del sveže vsebine, saj bo postavljen v Elder Scrolls svet, razvojna ekipa pa nas želi v njem popeljati skozi 17 dimenzij Obliviona. Apotheosis tako ne bo neka običajna razširitev, saj bomo raziskovali dimenzije, ki jih večinoma poseljujejo bitja izven dežel Tamriela. Pričakujete lahko veliko temačnih, na glavo postavljenih okolišev in cel kup nevarnih nasprotnikov. Cel mod veliko svoje inspiracije dolguje igram Dark Souls in zdi se, da nameravajo ustvarjalci tudi boj narediti bolj taktičen in kaznujoč, čeprav bo treba za te namene Skyrimov pogon dodobra predelati in vprašanje ostaja, do katere mere ga lahko razvijalci preko moda prilagodijo svojim potrebam.

Apotheosis je pokazal svež napovednik, ki je dolg dobrih 6 minut in ta ima ob koncu zapisan tudi datum izida. Žal ta še ni tako blizu, saj razvijalec targetira leto 2025, večji razvojni cikel pa je razvijalcu omogočil, da bo svoj mod prilagodil za okostje različice igre Skyrim Special Edition, medtem ko je bil prej namenjen za osnovno verzijo Skyrima.

Leto 2025 bo za oboževalce franšize Elder Scrolls vzpodbudno, saj se bo v tistem letu rodil tudi projekt Skyblivion, ki namerava v pogon Skyrima predelati celotno igro The Elder Scrolls: Oblivion.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime