Mod Fallout: London končno prejel datum izida

O modu Fallout: London smo pisali že kar nekajkrat in to upravičeno, saj je tole ogromen projekt, ki bo dogajanje prvič v tej seriji poskušal prestaviti izven mej post-apokaliptične Amerike, za povrh pa je še zgrajen znotraj pogona igre Fallout 4, ki tako velikih modov še ni prejel.

Razvojna ekipa Team Folon je za nas včeraj pripravila presenečenje in predstavila nov igralni napovednik, ki v obseg traja več kot 10 minut, ta pa nam predstavi tehnične podrobnosti mod London in kaj lahko vse v njem pričakujemo. Gre za pošten del igralne izkušnje, ki bi se lahko prodajal tudi kot uradni dodatek, čeprav moramo seveda najprej zadevo prijeti v roke in preigrati, saj se bomo samo tako lahko prepričali o njeni kvaliteti.

Vendar pa je videno že zdaj hudo vzpodbudno in Fallout znotraj Evrope je že tako sam po sebi vreden raziskovanja. Ekipa je post-apokaliptično okolico priredila razmeram, ki bi jih našli znotraj opuščenega Združenega kraljestva: roboti in sama oprema spominjajo na tisto, ki smo jo našli v prejšnjih poglavjih Fallouta, a se od njih tudi razlikujejo. Ena od bolj zanimiv stvari je denimo funkcionalna srednjeveška oblegovalna naprava tribok, ki ga bomo uporabili za napad neznanega obzidja.

Team Folon je sicer nameraval Fallout: London izdati že prej, a velik del njihove ekipe naj bi imel korenine znotraj območij “aktualnega konflikta”, kar danes lahko pomeni, da se nahajajo bodisi znotraj Ukrajine ali pa Izraela. Skratka, vojna je onemogočila normalni razvoj projekta, zato so bili primorani zamakniti izid tega za nekaj mesecev, saj je treba na njem narediti še nekaj dodatnega testiranja in optimizacije.

Fallout: London bo tako uradno izšel 23. aprila 2024, kar je priročen datum, saj bomo takrat dobili tudi prve epizode prihajajoče TV serije in kdo ve – morda nam do takrat Bethesda dostavi tudi svojo obljubljeno nadgradnjo igre Fallout 4.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime