The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition trenutno brezplačen v Epic Games Store

Trgovina Epic Games Store te dni preprosto zažiga s kvalitetnimi ponudbami brezplačnih iger. Včeraj smo pisali o igri Ghostwire Tokyo, danes pa je na vrsto prišel The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition, ki ga je razvil priznani studio Obsidian Entertainment in je ob svojem rojstvu predstavljal nekakšno alternativo Falloutu.

Od prvotnega izida tega naslova so se stvari drastično spremenile, saj je razvijalca od takrat kupil Microsoft in zdaj Bethesda in Obsidian spadata pod skupno streho, tako da tudi franšizi Fallout in The Outer Worlds nista več tako konkurenčni. Obisidan je sicer že dolgo nazaj najavil delo na The Outer Worlds 2, pravice do originalne igre pa še vedno pripadajo izvirnemu založniku Private Division, ki je marca letos izdal predelano verzijo prvega dela in sicer pod podnaslovom Spacer’s Choice Edition.

Predelava je bolj kot ne bila namenjena za aktualno generacijo konzol, a je hkrati prejela tudi nekaj grafičnih nadgradenj in sprememb igralne formule, kot je denimo odpravljena meja maksimalne stopnje igralca. Žal je imel izid nadgradnje ogromno težav, saj je bila zadeva neoptimizirana in je vsebovala kar nekaj hroščev, a k sreči Private Division ni obupal in je za igro spočel kar nekaj posodobitev, tako da je paket The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition dandanes povsem drugačen kot pa ob izidu.

In zdaj zadevo brezplačno tala trgovina Epic Games Store in to preko naslednje povezave, čas za prevzem te posebne ponudbe pa se izteče danes, 26. decembra ob 17.00. Gre za izjemno privlačno ponudbo, ki vam prinese cel kup kakovostne RPG zabave, ta pa je nato še nadgrajena preko vključenih dodatkov Peril on Gorgon in Murder on Eridanos.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime