Star Wars: Squadrons na Steamu znižan na samo 2 €

Zimska razprodaja na Steamu je zdaj v polnem teku in znižanih je toliko naslovov, da se človek včasih kar malce težko znajde, nakar med popusti nenadoma naleti na takšno znižanje, da mora zadevo enostavno prenesti v svojo košarico.

Enega od največjih popustov trenutno drži igra Star Wars: Squadrons iz leta 2020, ki nas postavi v vlogo letečega lovca X-Winga, znotraj morda malce prekratke kampanje pa lahko skočite tudi v kabino Tie Fighterja. Pri obeh letečnežih boste počeli isto: veliko streljali z raznobarvnimi laserji, se izogibali smrtonosnim žarkom nasprotnika in na splošno poskušali ob vratolomnih potezah obdržati kosilo na dnu želodca.

Zraven boste lahko spremljali tudi zanimivo zgodbo, ki se odvija neposredno po zaključku filma Vrnitev jedija, v tistem pa je Luke skupaj z drugimi junaki uporništva izničil že drugo Zvezdo smrti, kar pomeni, da je celoten Imperij v razsulu in to je odličen povod za vsemirske bitke, kjer vsak strelja na vsakega in nikomur v bistvu ni jasno, kdo bo zdaj prevzel vajeti zlobnega imperija.

Star Wars: Squadrons poleg kampanje ponuja tudi večigralske bitke in tam lahko resnično podoživite masivne spopade med X-Wingi in Tie Fighterji. Tisti najbolj prevzetni si boste na mizo poveznili kakšno napredno letalno palico, nakar si lahko čez oči še poveznete uradno podprt VR igralni način, tako da stopnja imerzije res lahko skoči na naslednjo stopnjo.

Squadrons je trenutno na Steamu znižan za kar -95 %, kar končno ceno poseka na samo 2 €, ta popust pa se bo iztekel 4. januarja 2024.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime