Serija Arcane dobila nov dražilnik za 2. sezono

Zdaj že dobro stojimo v letu 2024, tako da se oboževalci risane serije Arcane končno lahko začnejo tolažiti z mislijo, da bodo še letos prejeli 2. sezono, ki bo morala odgovoriti na marsikakšno vprašanje iz prvega poglavja, saj se je zaključilo presneto eksplozivno.

Za 2. sezono smo sicer že dobili en zelo kratek dražilnik, a tisti je bil v bistvu izdan samo za napoved izida, medtem ko ta novi v obseg traja 45 sekund in nam v temačnih sencah pokaže Vanderja, ki se je ob koncu prejšnje sezone napumpal z drogo Shimmer in se tako v bistvu žrtvoval za V, a je ob použitju mamila prav tako postal neka mutantska spaka, ki si jo je nato prilastil Singed. Ta ogromna kreatura je v novem dražilniku suspendirana iz cele vrste verig in dražilnik nam tako namigne, da bo 2. sezona direktno nadaljevanje prve in da nam verjetno vmes ne bo treba gledati nekega časovnega preskoka.

Uspeh 1. sezone je presenetil tudi razvijalca Riota, ki pa zdaj pospešeno dela na razširjenem univerzumu svoje popularne igre League of Legends, iz katere je bila Arcane sploh spočeta. Riot je za 2024 napovedal prepletanje igre s serijo, tako da bomo zdaj prejeli povsem nove igralne šampione kot Ambessa Medarda, zraven pa bomo dobili še vizualne nadgradnje in nove preobleke, ki bodo obstoječe heroje grafično bolj približali tistim iz serije.

Druga sezona serije Arcane izide enkrat novembra, bolj točen datum pa bomo verjetno prejeli ob kakšnem večjem napovedniku. 1. sezono si do takrat lahko ogledate na Netflixu – skupno vas čaka 9 epizod, vsaka od njih pa traja dobrih 40 minut.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime