Nova posodobitev za Elden Ring na Steamu namiguje na skorajšnji izid dodatka

Ljubitelji Soulslike izkušenj ste v letu 2023 dobro jedli, saj smo na jedilnik dobili vsaj dve dobri predstavnici tega žanra Remnant 2 in Lies of P, nekaterim pa je bil všeč tudi Lords of the Fallen. A nič ni moglo nadomestiti tiste prave zadeve, ki jo zaenkrat še vedno zna izdelati studio FromSoftware, ta pa je že dolgo nazaj napovedal prvi in morda tudi edini dodatek za igro Elden Ring, ki se bo ponašal z imenom Shadow of the Erdtree.

Od originalne najave je preteklo že nekaj vode in v vsem tem času nismo dobili niti ene nove sličice oziroma česarkoli kar bi spletnim teoretikom ponudilo možnost kovanja novih teorij glede mesta dogajanja razširitve in kaj nas vse v njej čaka. Decembra lani so se stvari vendarle začele malce premikati, saj je ena spletna stran predčasno v ponudbo postavila nove kontrolerje, ki so bili zaviti v barve Elden Ringa, zraven pa je bil še pripisan izid, ki se naj bi zgodil že naslednji mesec.

FromSoftware je pred kratkim za igro spočel novo, manjšo posodobitev, ki pa je s sabo vseeno prinesla konkretno spremembo, čeprav te navadne oči igralcev niso opazile. Podrobnost pa se ni izmuznila Ziostormu, ki je na X-u zapisal, da je posodobitev na Steamovi veji igre pod kategorijo DLC-jev dodala nov vnos in to z izjemno privlačnim imenom “SteamDB Unknown App 2778580”. Kaj točno ta vnos skriva ni jasno nikomur, a dejstvo ostaja, da se je ta del kategorije spremenil prvič od izida igre – izjema je bil vnos za vodič Adventure Guide, ki se je tam pojavil z nekajmesečnim zamikom.

Pod skrivnostnim imenom se tako skoraj zagotovo skriva dodatek Shadow of the Erdtree in glede na to, da je FromSoftware zdaj že pripravil Steam vejo za vnos novih datotek zna to pomeniti, da se morda res približujemo k izidu. Če se bo ta res pripetil februarja potem bo izšel točno dve leti po izidu originalne igre, kar bi prav lepo popestrilo tole obletnico in morda je zdaj že pravi čas, da naberete še zadnje kose opreme iz originalne kampanje, saj če poznamo FromSoftware, boste za novo odpravo potrebovali dobro iztreniran lik, zvrhan koš naprednih čarovnij in najbolj bridke sabljice.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime