Igra Suicide Squad bo s svojo 1. sezono pripeljala Jokerja, ki bi moral biti že zdavnaj mrtev

Omenili smo že, da je igra Suicide Squad: Kill The Justice League videti kot resen kandidat za enega največjih razočaranj leta 2024 in razvijalec Rocksteady Studios to tezo potrjuje z vsakim novim izdanim napovednikom glede tega nesrečnega naslova, ki je v razvoju prebil celo večnost, medtem pa sta zapustila ustanovitelja Sefton Hill in Jamie Walker, ki sta ustanovila lastni studio Hundred Star Games.

Suicide Squad bo štorijalno nadaljevanje iger Batman: Arkham Asylum, City in Knight, a že zdaj lahko odmislite, da boste dobili karkoli takšnega, kar bi igralno spominjalo na te igre. Tole bo bolj večigralsko usmerjena zadeva, kjer bo poudarek na sodelovalnem igranju, nabiranju nove opreme in zabijanju časa ob streljanju stotin enih in istih nasprotnikov. Igra bo vsebovala tudi “live service” elemente, kot so denimo sezone, a te bodo k sreči povsem brezplačne, vsaka od njih pa bo s sabo prinesla nove misije in povsem svež igralni lik.

Prvi od novincev znotraj ekipe Suicide Squad bo nihče drug kot pa vedno nasmejani Joker. Privrženci franšize Arkham ste morda ob tej najavi čudno pogledali, saj je dobro znano, da je ta zlikovec znotraj te franšize čisto zares umrl. In to še vedno drži, ampak DC vsebuje svojo verzijo multiverzuma, imenovano Elseworlds, ta pa da pisateljem priročen izgovor, da lahko kadarkoli vpokličejo nekoga iz druge dimenzije in tako lahko preprosto in na poceni način zopet oživijo padle junake.

Novi Joker sicer ne bo enak tistemu, ki ga je v trojici iger fenomenalno uglasil Mark Hamill. Gre bolj za Jokerja, ki se zdi kot neka lažna kopija enega najbolj intrigantnih zlobnežev znotraj stripovskega vesolja. Rocksteady nenavadneža opravičuje z dejstvom, da tale Joker v svoji dimenziji še ni dosegel statusa “super zlobneža”, zato je še vedno videti kot dokaj normalen človek pri katerem vsake toliko ven udari njegova notranja norost.

Suicide Squad: Kill The Justice League izide 2. februarja, 1. sezono pa lahko nato pričakujemo dober mesec kasneje in bo s sabo prinesla Jokerja, stranske aktivnosti, nove šefe in sveže variacije nasprotnikov. Res smo firbčni, koliko sezon bomo naknadno dobili, saj zna biti podpora za razvoj nove vsebine, v primeru slabih finančnih rezultatov, hitro ukinjena. Vsekakor bi bil to idealen kandidat kakšnega naročniškega servisa tipa Game Pass, a žal bo treba za igranje in s tem testiranje najprej na Steamu odšteti polnih 70 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime