Prihaja še ena filmska grozljivka na osnovi Mikija Miške

Z začetkom leta 2024 je specifična licenca prepoznavne ikone Mikija Miške postala javna last, kar je takoj sprožilo celo listo filmskih in igričarskih projektov, ki želijo preko slavnega imena nase privabiti vsaj nekaj pozornosti. In zaradi nekega razloga nihče ne dela kakšnega nadaljevanja originalne risanke Steamboat Willie, ampak želijo vsi delati neke grozljivke in o njih pišemo samo zato, ker so vse po vrsti videti zanič.

Tako je tudi v primeru novega projekta The Return of Steamboat Willie na katerem dela Fewture Studios in je nedavno na splet poslal prvi napovednik te grozljivke, za katero bi na podlagi videa morda kdo sklepal, da je igra. A to ne drži, saj bo tole film, ki pa je bil v celoti ustvarjen znotraj pogona Unreal Engine 5, zato bi bilo tudi razumljivo, če bi kdo zadevo zamenjal za neko igričarsko izkušnjo.

Zgodba pravi, da je bil Steamboat Willie 95 let nekje zaklenjen, zdaj pa se poln jeze in želje po maščevanju vrne na svoj parnik, ki ga želi dobiti nazaj v svojo last. Dražilnik nas postavi na krov zapuščene rečne ladje, kjer nato iz teme na nas skoči slabo animiran Miki in očitno je za nekatere ta koncept krvoločnih otroških likov tako nenormalno privlačen, da se kar ne morejo naveličati klišejskih kadrov, kjer se nekdo nenadoma zapodi proti nam.

The Return of Steamboat Willie še nima jasnega datuma izida, niti ni znano, kje ga bomo lahko sploh gledali, zato je za posodobitve tega projekta še najbolje spremljati uradni X profil studia Fewture Studios.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime