Največji mod za Dark Souls 3 dobil nov igralni napovednik

O modu Archthrones smo že večkrat pisali in to upravičeno, saj je to za zdaj največja najavljena modifikacija igre Dark Souls 3 in ustvarjalci imajo za njo ambiciozne ideje. Gre za projekt, ki nam bo predstavil frišno zgodbo in stopnje, čeprav te ne bodo povsem originalne, ampak bodo vsebovale elemente iz kampanj Dark Souls 2 in 3. Pogon tretjega dela očitno ne dovoljuje ustvarjanja povsem novih stopenj, a nič zato, saj je ekipa izza Archthronesa presneto izkušena in tudi te premešane stopnje so dovolj sveže, da se počutijo kot neraziskan del originalnih kampanj.

Ustvarjalci so nam zdaj predstavili raziskovanje predrugačene stopnje The High Lord’s Temple, ki nosi svoje ime na račun ogromnega okostnjaka High Lord Wolnirja. Igralci tretjega Dark Soulsa se ga boste spomnili kot tistega šefa, ki je v temi videti precej manjši, nakar stopite do njega in se razkrije resnična razsežnost tega nasprotnika, ki pa za svoj poraz zahteva presenetljivo malo smrti.

Nova stopnja vsebuje sveže nasprotnike, ki skačejo iz dveh dimenzij, zato so videti kot duhovi in so izjemno gibčni, tako da boste oboževalci težkih dvoročnih mečev morali počakati na tisto idealno priliko za napad.

Splošno gledano je tole vsekakor videti kot samo neko novo preigravanje igre Dark Souls 3, kar pa je za vse tiste oboževalce razvijalca FromSoftware več kot dovolj. Ti so do sedaj Dark Souls 3 preigrali že tolikokrat, da znajo na pamet zrecitirati vsak del stopenj in obenem točno vedo, za katerim ovinkom jih čaka naslednja nevarnost. Archthrones vse te nabrane izkušnje postavi na začetek in znova se bo treba spraševati ali je varno poseči po tistem svetlikajočem zakladu in kaj točno naredi tisti ogromni zvon sredi sobe.

Žal mod še vedno nima datuma izida, je pa uradni X profil napovedal, da lahko kmalu pričakujemo nove igralne posnetke. Zgornji je bil posnet preko prenosnega Steam Decka, tako da se nam očitno ni treba bati za dobro optimizacijo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime