Warner Bros. za igro Suicide Squad: Kill the Justice League ni razposlal kopij za opise

Če bi obstajala kategorija videoiger “največ rdečih zastavic pred njenim dejanskim izidom” bi v letu 2024 za njo največ nominacij pobrala igra Suicide Squad: Kill the Justice League. Nov naslov izpod razvijalca Rocksteady Studios je slabe vtise pustil že ob svojem prvem napovedniku, nakar so opisovalci in igralci dobili dostop do zgodnje inačice igre in tudi tisti vtisi so bili bolj kot ne porazni.

Eno od slabših predoglednih ocen je pustila spletna stran IGN, ki je ubesedila tiste občutke, ki smo jih dobili iz napovednikov: revna raznovrstnost nasprotnikov, slabo udejanjene misije in odprti svet, ki ne ponudi ničesar res novega. Eden redkih plusov je bila zgodba in vmesne sekvence, a to je za igralce bolj slaba tolažba, založnik Warner Bros. pa je bil očitno nad njihovimi vtisi tako razočaran, da jim zaradi tega maščevalno ne bo poslal kopije za recenzijo.

Ena največjih igričarskih strani ob izidu igre ne bo imela pripravljenega opisa in IGN priznava, da je vsaka takšna kopija odločitev posameznega založnika, zato bodo sami kupili svoj izvod in opis izdali naknadno. Vendar pa ob izidu igre ni za pričakovati niti recenzij iz strani drugih kritikov. Novinar Cade Onder je prejel informacije, da prav nobena spletna stran ni prejela predčasnih kopij za opise in te bodo razposlane šele enkrat ta teden, ko bo založnik zagnal strežnike. Takšno informacijo smo prejeli tudi mi, ki bomo svojo kopijo za recenzijo prejeli šele na dan izida – torej 2. februarja.

Pri izidu lahko tako pričakujete samo prve vtise, medtem ko bodo tiste prave recenzije začele deževati nekje sredi februarja. Suicide Squad: Kill the Justice League je “live service” naslov, ki je preoblečen v enoigralsko izkušnjo, kar zahteva kar nekaj vloženega časa, preden se lahko opisovalec prebije skozi vso vsebino in nato začne preizkušati še tiste zaključne “raide”, ki so največkrat gonilo takšnih naslovov. Morda na to Warner Bros. tudi računa, saj se tista največja prodaja zgodi v prvih dveh tednih od izida in bi negativne ocene samo znižale dobiček na blagajni.

Suicide Squad: Kill the Justice League izide 2. februarja za PC, PlayStation 5 in Xbox Series X.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime