Gusarska igra Skull and Bones je zdaj v odprti beti in jo lahko preizkusite že danes

Od večjih visokoproračunskih naslovov ne pomnim nobenega, ki bi bil tolikokrat prestavljen kot pa Ubisoftova gusarska igra Skull and Bones. Zadeva je bila originalno začrtana kot izdelek, ki bi izkoristil navdušenost igralcev nad pomorskim delom igre Assassin’s Creed: Black Flag, ki pa je izšla leta 2013 in je zdaj tako stara, da naj bi založnik začel delo na njeni predelavi. Skull and Bones je med tem časom svoj razvoj večkrat začel znova, ob tem močno spreminjal igralne mehanike, vse to pa je zdaj privedlo do leta 2024, ko naj bi bila igra zdaj enkrat res in dokončno pripravljena za splavitev.

V prid temu, da se zna tokrat to zares zgoditi, priča odprta beta, ki je zdaj na voljo za vse igralce na PC-ju in konzolah PlayStation 5 ter Xbox Series X. Za igranje lahko preprosto skočite na uradno stran in sledite navodilom za prenos beta inačice igre, ki jo na PC-ju najdete preko trgovin Ubisoft Connect in Epic Games Store, Ubisoft pa še naprej bojkotira izdajo svojih novejših naslovov na Steamu.

Beta verzija vsebuje kar nekaj vsebine, saj se boste najprej priučili kontrol in navigacije manjše ladje, nakar boste postali kapetan večje barkače, nato pa vas čaka plovba preko različnih morij, opravljanje glavnih in stranskih nalog in sodelovanje v večjih dogodkih. Skull and Bones je v svoji srži večigralska igra, tako da ne pričakujte kakšne prevelike podobnosti z Black Flagom, niti ne boste v njej uživali kakšne zgodbe. Pomen je na nabiranju surovin, nadgrajevanju ladij in bitkah z drugimi, ki jih boste poiskali preko internetne povezave, igra pa tudi podpira navzkrižno igranje med platformami, tako da se boste konzolaši in PC-jaši zabavali na istih strežnikih.

Odprta beta bo omogočala tudi prenos vsega storjenega napredka v polni naslov, ki pa ga bo seveda treba kupiti in zanj Ubisoft na svoji uradni strani zahteva polnih 60 €.

V odprti beti se lahko zabavate vse do ponedeljka, polni izid igre pa je začrtan za 16. februar.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime