Kingdom Come: Deliverance prodal 6 milijonov kopij, a o nadaljevanju še vedno ne vemo ničesar

Razvijalec Warhorse Studios je igro Kingdom Come: Deliverance izdal leta 2018, tako da tale historični RPG letos praznuje že svojo 6. obletnico. Na rojstni dan se je spomnil tudi sam razvijalec, ki je preko X-a sporočil, da so do sedaj prodali več kot 6 milijonov izvodov tega naslova, za povrh pa se še zahvalili vsem kupcem in oboževalcem, brez katerih sam studio preprosto ne bi obstajal.

Na čem Warhorse Studios trenutno dela ni znano, a vsem je jasno, da imajo zagotovo polne roke dela z nadaljevanje Kingdom Come: Deliverance 2, o tem pa zaenkrat ni znanega prav ničesar. Nobenih slik, dražilnikov ali česarkoli drugega, sam razvijalec pa ni niti enkrat potrdil, da dejansko delajo na novem poglavju. Vseeno Warhorse Studios na nečem preprosto mora delati, da lahko opraviči svoj obstoj, še posebej na račun dejstva, da za njih skrbi založnik Deep Silver, tega pa si lasti Embracer Group in vsi vemo, v kakšnih finančnih škripcih se je znašel ta založnik, ki je nedavno razkril, da je preklical 29 še nerazkritih projektov in varne niso bile niti franšize tipa Deus Ex.

Skratka, če želiš delati pod tem založnikom, potem mora tvoj projekt kazati potencial za dobro prodajo in Kingdom Come: Deliverance očitno tega ima, prvi del pa je tudi danes več kot vreden prvega ali vnovičnega preigravanja. Warhorse Studios je po izidu veliko dela namenil optimizaciji igre, naknadno pa je izdal tudi nekaj DLC-jev. Na PC-ju se lahko dodatno pozabavate še z vrsto modov, lastniki konzol pa ste za pravo uživancijo malce prikrajšani, saj razvijalec ni nikoli spočel namenske verzije igre za trenutno generacijo konzol, tako da je ta tudi na Xbox Series X in PlayStation 5 zaklenjena na 30 sličic na sekundo ter nižjo ločljivost.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime