Elden Ring: Shadow of the Erdtree bo danes prejel prvi napovednik

Se spomnite tistih govoric, da bo morda Shadow of the Erdtree, na sploh prvi dodatek za igro Elden Ring, izšel morda že enkrat februarja letos? Stvar je bila videti kot čista izmišljotina, a razvijalec FromSoftware je včeraj vse presenetil, ko je najavil, da bomo že danes dobili čisto prvi napovednik za enega od najbolj pričakovanih razširitev zadnjih dveh let.

Video bo dolg tri minute, kar je dovolj časa, da ne bomo gledali samo neke daljše vmesne sekvence, ampak bomo dobili vpogled tudi v igralne elemente. Vse od uradne najave razširitve je bil internet poln teorij, kam nas bo Shadow of the Erdtree preselil in kdo bo v njem igral glavno vlogo. Te teorije bodo danes končno zavržene ali pa se bodo izkazale za resnične, kar bo oboževalcem ne samo te igre, ampak tudi soulsbourne žanra na sploh, lepo popestrilo začetek leta 2024.

Napovednik nas zna celo razveseliti z datumom izida, tisti največji optimisti pa upajo, da bo šel FromSoftware po poti razvijalca Tango Gameworks, ki je svoj zadnji naslov Hi-Fi Rush napovedal in nato izdal na isti dan. V primeru dodatka Shadow of the Erdtree se to verjetno ne bo zgodilo, saj bo založnik Bandai Namco verjetno vendarle želel narediti vsaj nekaj predhodne oglaševalske kampanje. Yasuhiro Kitao, ki pri dodatku dela kot producent, je decembra izjavil, da je dodatek še daleč stran, a kdo ve: morda se v japonskih razvojnih ciklih čas vrti hitreje, zato se zna tudi Shadow of the Erdtree roditi že to pomlad.

Na vsa vprašanja bomo dobili odgovore danes, 22. februarja ob 16.00, ko se bo premiera zavrtela na zgornjem vdelanem YouTube oknu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime