Film Borderlands je v prvem napovedniku videti presenetljivo zabavno

Včerajšnji dražilnik za film Borderlands ni pokazal veliko, a kratki kadri so namignili, da morda končni izdelek ne bo takšna katastrofa kot pa se je sprva predvidevalo, saj je bil film prvič najavljen leta nazaj, nakar se je zapletel v nekakšen razvojni pekel, kar pri ustvarjanju filmov in iger ni nikoli dobra novica. Zdaj smo dobili prvi pravi napovednik, ki v obseg traja skoraj tri minute in obljube dražilnika so se izpolnile: Borderlands film je videti kot presenetljivo dober in zabaven izdelek.

Režiser Eli Roth, ki mu je zagotovo izdatno pomagal razvijalec Gearbox, je ujel humor Borderlandsa, ki je v filmski obliki celo malce bolj privlačen od tistega iz iger, ki je bil včasih tako zapretiravan, da je postal splošno odbijajoč. Ekipa Vault Hunterjev, ki jo bodo tule sestavljali Lilith (Cate Blanchett), Roland (Kevin Hart), Claptrap (Jack Black) in Tiny Tina (Ariana Greenblatt) se odpravi na lov za skrivnostnim Vaultom, ki v sebi vsebuje nepredstavljive zaklade, a seveda jim pot prekrižajo generični zlobci, ki bogastvo želijo preseliti v svoje grabežljive roke. To je dobra iztočnica za veliko streljanje, dostavljanja frajerskih enovrstičnic in spektakularnih kadrov kot je tisti, kjer posadka z avtom skoči v žrelo neke pošasti in si nato prestreli pot skozi njeno glavo.

Film bo poskušal združiti komedijo in akcijo in vsaj v napovedniku je videti kot da nas čaka dve uri prijetne zabave znotraj kinodvoran, kjer se pač smeješ neumnim zasukom zgodbe in stvari ne jemlješ preveč resno. Tiny Tina je tule videti precej manj noro od tiste, ki smo jo srečali skozi igre in ločeno avanturo Tiny Tina’s Wonderlands, a morda je to dobro, saj bi njeno dvourno kričanje lahko privedlo do tega, da bi namesto smejanja začeli trpeti glavobole.

Film nas bo v kinih pričakal 9. avgusta, res pa bi bil zdaj že čas, da morda Gearbox končno najavi četrti del igričarske franšize.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime