Dying Light 2 prejel ogromno posodobitev, ki v igro končno pripelje strelna orožja

Zombijaška avantura Dying Light 2 morda ob izidu res ni bila tako vzpodbudna kot pa bi si želeli, a razvijalec Techland je slaven po temu, da zelo rad svoje igre po izidu izdatno podpira z novimi posodobitvami, ki so tudi povsem brezplačne in to pravilo je obveljalo tudi za Dying Light 2. Igra je do sedaj prejela že kar nekaj večjih posodobitev, ki so uresničevale želje igralcev, saj se je mnogo od njih pritoževalo, da preprosto manjka preveč tistih stvari, ki so iz originala naredili tako priljubljeno zombijaško obarvano pobijalščino.

Največja razlika napram prvemu delu je bilo pomanjkanje strelnih orožij. V Dying Light 2 so namreč vse pištole, puške in brzostrelke postale znanstvena fantastika, tako da se je bilo za odpravljanje hodečih trupel treba zanašati na mahanje s hladnimi orožji, kar je bilo sicer zabavno, a vseeno si človek skozi čas zaželi v rokah držati nekaj bolj uničujočega. Te želje so bile uresničene včeraj, ko se je za igro rodila nova večja posodobitev “Firearms Update”, ta pa je s sabo prinesla vrsto strelnih orožij.

V igri boste zdaj po novem našli cel kupček novega strelskega arzenala, ki ga sestavljajo pištole, puške in SMG-ji, a ta orožja bodo seveda redka, strelivo za njih pa boste našli samo v okoliških skrinjah ali pa na truplih premaganih zombijev, ki so v živi obliki pripadali vrstam vojske. Kovačenje lastnega streliva zaenkrat še ni omogočeno, a Techland je navrgel, da se to zna spremeniti skozi nadaljnje posodobitve.

dying light 2

Vendar pa so pokalice samo en del nove posodobitve. Odpravljenih je bilo še kup hroščev, vizualna podoba je bila še izboljšana, po ulicah se sprehaja nov ti sovražnika, čaka pa vas tudi cel kup novih Survivor in Elite nalog. Dodana je bila celo obširna štorijalna razširitev, kjer se boste srečali s starima znancema Tolgo in Fatinom, dvojec pa bo razjasnil, kam so doslej poniknila vsa strelna orožja.

Nova posodobitev je tako obsežna, da je bila igra zdaj prepakirana v ime Dying Light 2 Stay Human: Reloaded Edition in v sebi drži originalno kampanjo in plačljivo razširitev Bloody Ties, igro pa lahko vse do ponedeljka preizkusite povsem brezplačno in si jo medtem lahko privoščite po znižani ceni 29,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime