Nekdo dela film, ki temelji na tistem prevarantskem Willy Wonka dogodku

Prejšnji teden je skozi internet završala novica o dogodku, ki je temeljil na knjigi in filmih fantazijskega junaka Willyja Wonke, saj je bil ta promoviran od decembra dalje, nihče pa se ni zavedal, da so avtorji za promocijo izrabljali slike, ki jih je ustvarila umetna inteligenca. Obiskovalce je ob obisku pričakalo prazno skladišče, ki je vsebovalo komaj kakšen poceni okrasek, temu pa je sledilo čudenje staršev in glasen jok mlajših, ki so se obiska dolgo veselili.

Dogodek je bil takšna katastrofa, da je bila na lokacijo poklicana tudi policija, na spletu pa so se brž pojavili razni memeji, ki so se norčevali iz praktično vsakega aspekta dogodka. Delavci festivala so postali internetne senzacije, po vsaj enemu od njih pa bo zdaj spočet čisto pravi film.

Gre za bizarno pojavo, ki je internetu znana samo pod imenom “Unknown”, nenavadnež pa nima čisto nobene veze s knjigami ali pa filmi, ki v imenu nosijo naslov Willy Wonka. Organizatorji so preprosto nekemu liku nadeli srebrno masko in nanj nataknili črn plašč, tako da je bilo na lokaciji vsaj nekaj za videti, igralec pa je nato strašil mlajše, kar je zagotovo spekter izkušnje, ki si ga obiskovalci niso želeli, niti ga niso pričakovali.

Unknown bo zdaj postal predmet filma na katerem dela produkcijska hiša Kaledonia Pictures, zgodba pa bo sledila paru, ki ga sestavljata slavni slikar in njegova žena, dvojec pa preganja tragična smrt njunega sina Charlija. Uteho poskušata poiskati sredi škotskih dolin in vzpetin, a tam ju čaka neznano zlo, kar bo verjetno prej omenjeni Unknown.

Film bo nosil ime The Unknown in kakšne resne kvalitete od njega ni pričakovati, saj Kaledonia Pictures napoveduje izid že v 2024. Kljub hitremu snemanju bo verjetno film še vedno zamudil tisto slavo okoli dogodka, ki je že v enem tednu skopnela, proti koncu leta pa se zadeve verjetno nihče sploh ne bo več spomnil.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime