EA je na Steam poslal cel kup svojih starejših legendarnih iger

Po silnih odpuščanjih, ki so prizadela celotno igričarsko industrijo so založniki začeli iskati možnosti dodatnega zaslužka tudi v smereh, ki so jih dolga leta zavračali. Sony se je denimo za letos odločil spočeti dodatne predelave ekskluziv za PC, EA pa je včeraj brez kakšnih predhodnih najav ali draženj na Steam pripeljal cel kup starejših iger, ki so bile do sedaj rezervirane samo za njihov lastni servis Origin oziroma EA App in GOG.

Prehod je na en mah doživelo resnično veliko igričarskih klasik – med njimi najdemo denimo čisto cel serijo strategij Command & Conquer, ki vključuje tudi trilogijo iger Red Alert in Tiberium Wars ter čisto vse dodatke. Celotno zbirko, ki je podimenovana The Ultimate Collection, lahko trenutno kupite po znižani ceni 9,88 €, kar je res veliko strategiranja, za igranje pa ne potrebujete vpisovanja v ločenj EA-jev račun.

Skok na Steam so doživele tudi nekatere druge igre kot so SimCity 3000 Unlimited, trojica iger Populous, dvojec naslovov Dungeon Keeper, Sid Meier’s Alpha Centauri Planetary Pack in igra The Saboteur, ki vsebuje unikaten zaplet – dogaja se v alternativni zgodovini v kateri so Nemci sredi 2. svetovne vojne osvojili Pariz, vi pa nastopate v vlogi francoskega upornika, celotno dogajanje pa krasi črno-bela grafična podoba.

Vse zgoraj omenjene igre so trenutno tudi močno znižane, akcija pa se bo zaključila 21. marca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime