Test Drive Unlimited Solar Crown dobil nov igralni napovednik

Licenca iger Test Drive Unlimited bo zopet obujena in to izpod povsem novega razvijalca in založnika Nacona. Franšiza Test Drive se je sicer rodila že daljnega leta 1987, v bolj moderno dobo pa prestopila preko serije Unlimited, ki jo je leta 2006 ustvaril razvijalec Eden Games, ta isti pa je v 2011 ustvaril tudi nadaljevanje Unlimited 2. Kljub popularnosti je nato serija zamrla in bo letos, po več kot desetletju, dobila nadaljevanje, podnaslovljeno Solar Crown.

Nacon je pred kratkim za igro predstavil nov igralni napovednik, ki pokaže nekaj vožnje izven ustaljenih asfaltnih cest in stvar niti ni videti napačno. Jasno je, da si bo Solar Crown marsikaj izposodil iz Microsoftove dirkaške franšize Forza Horizon, a Solar Crown bo vreden preigravanja že zaradi tega, da igranje ne bo vsaki dve minuti prekinjalo čebljanje nekega čisto preveč optimističnega NPC-ja, Solar Crown pa se bo ravnal tudi po izročilu prejšnjih iger, tako da bomo dobili res ogromno mapo otoka Hong Kong Island in to kar v razmerju 1:1. To pomeni, da znajo nekatere dirke trajati tudi po 20 minut, kar je v svetu odprtosvetnih dirkačin prava redkost.

Test Drive Unlimited Solar Crown je bil že večkrat prestavljen in bi moral iziti v prvi polovici leta 2024, a novi napovednik na koncu ne izda nobenega datuma. Razvijalec je naknadno na Steamu zapisal, da jih čaka še kar nekaj dela, saj morajo optimizirati samo igro in tudi njene strežnike, zaradi česar bodo še naprej prirejali zaprte teste, a zaenkrat še niso zmožni izdati trdno zakoličenega datuma izida.

Ko Test Drive Unlimited Solar Crown izide, bo na voljo zgolj za PC, PlayStation 5 in Xbox Series X, razvijalec pa očitno načrtuje tudi nekakšno verzijo igre za Nintendo Switch, čeprav ta, tako kot datum izida, v zadnjem napovedniku ni bil omenjen, a je še vedno prisoten na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime