System Shock najavljen za konzole

Lanskoletna predelava igre System Shock nam ni tako spodnesla nog kot pa večini drugih kritikov širom interneta, saj smo sicer priznali, da je razvijalec Nightdive Studios delo prenove opravil z odliko, vendar pa je hkrati samo igralnost pustil nedotaknjeno, ta pa je za današnje čase zastarana in mestoma preprosto nezabavna. Tavanje po enih in istih labirintastih stopnjah je bil povod za kar nekaj večjih frustracij, bojevanje in hekerske mini igrice pa niso ravno odtehtale ostale zamere.

Zdaj bodo vse to lahko podoživeli tudi igralci na konzolah, saj je Nightdive včeraj najavil predelavo igre tudi za konzole PlayStation 4 in 5 ter Xbox One in Series X/S, zraven pa za te nove platforme spočel tudi prvi napovednik.

Konzolaši bodo igro na aktualni generaciji konzol lahko poganjali v ločljivosti 4K in to pri 60 sličicah na sekundo, za povrh pa bodo prejeli tudi lep niz nadgradenj in popravkov. Razvijalec je sicer podporo za kontrolerje omogočil tudi v PC verziji, vendar pa za takšno igranje ni prilagodil uporabniškega vmesnika. To se bo zdaj spremenilo in tako bodo igralci na konzolah lahko uživali v bolj prijetni izkušnji, dodatno pa bo obnovljen še zaključek igre, kjer se igralec sreča s svojim poslednjim nasprotnikom. Vse te nadgradnje in popravki bodo prešli tudi na PC verzijo in to preko posodobitve 1.2, a ta še nima datuma izida.

Vemo pa, kdaj se bo System Shock pojavil na konzolah, saj se bo to zgodilo že 21. maja, cena pa zaenkrat še ni znana, a če bo sledila zgledu na Steamu, bomo za njo odšteli med 40 in 50 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime