TopSpin 2K25 dobil prvi uradni napovednik

Da razvijalec 2K namerava zopet obuditi tenis v virtualni obliki smo že pisali, saj je bil TopSpin 2k25 napovedan že v sredini januarja, a takrat smo zanj dobili samo kratki dražilnik. 2K se je zdaj glede nove teniščine, ki bo nasledila Top Spin 4 iz leta 2014, malce bolj razpisal in za povrh spočel tudi malce daljši napovednik.

2K pri snovanju nove verzije tenisa ni šparal, zato je pokupil licence za tiste trenutno najbolj popularne tenisače in igrišča. Med loparskimi zvezdniki so zaenkrat potrjeni Roger Federer, Serena Williams, Iga Świątek in trenutni nosilec Wimbeldona Carlos Alcaraz. Začuda ni nikjer omenjen srbski Novak Đoković, ki trenutno sedi na samem vrhu ATP lestvice, a morda 2K ni želel razkriti vseh zvezdnikov naenkrat, saj bomo imeli na izbiro 24 različnih zvezdniških tenisačev.

Bolj obširen bo seznam licenčnih igrišč, ki jih bo kar 48, med njimi pa najdemo slavne predstavnike kot so French Open, Australian Open in celo Wimbeldon. Zanimivo je, da bomo pri nekaterih igriščih lahko izbirali med igranjem zjutraj, sredi dneva ali pa ponoči, morda pa zna to celo vplivati na naš nastop na igrišču.

Poleg nastopanja v vlogi slavnih tenisačev bomo lahko ustvarili tudi povsem svojega junaka in ga nato zapeljali skozi razvoj kariere preko igralnega načina MyCareer. Tam bomo našemu izbrancu natikali oblačila, izboljševali statistike, naš glavni cilj pa bo zmaga na turnirjih Grand Slam.

Če ste morda ob omembi nadgrajevanja statistik zavohali podobnost z bratsko serijo košarke NBA 2K, potem niste edini. Tako kot tam bomo namreč dobili več različnih verzij igre, ki bodo s sabo prinašale različne dobrine. Osnovna verzija igre nas bo na PC-ju prikrajšala za standardnih 60 €, a že Deluxe stane 100 €, za to ceno pa boste zraven dobili še 1.700 kovančkov za nadgradnjo vašega lika. Osovraženi VC-ji se bodo torej pojavili tudi tukaj, a brez skrbi, saj lahko kupite še dražji paket Grand Slam Edition, ki vam zraven doda še dostop do sezonske prepustnice.

TopSpin 2K25 ustvarja razvijalec Hangar 13, kar je na moč čudna izbira, saj je ta razvijalec najbolj znan po dvojcu iger Mafia 3 in Mafia Definitive Edition, zdaj pa so očitno preskočili v žanr športnih simulacij. Izid je načrtovan za 26. april, kupci Deluxe in Grand Slam verzij igre pa boste z igranjem lahko začeli tri dni prej.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime