Epic Games podarja igro Deus Ex: Mankind Divided, začel pa je tudi novo razprodajo

Pojavil se je nov priboljšek za vse tiste, ki trgovino Epic Games Store odprete samo vsak četrtek popoldne, preverite seznam brezplačnih iger tistega tedna, stvar prevzamete in nato zaganjalnik zopet zaprete do naslednjega tedna, ko se ponudba zamenja.

Epic Games ponudbo resda pridno menja vsak teden, a hkrati večkrat ponovi brezplačno ponudbo iger ali pa v njo vključi dokaj neznane indie naslove različne kvalitete. A ta teden je v obtok poslal pravo poslastico: igro Deus Ex: Mankind Divided iz leta 2016, ki je sicer resda zdaj že malce stara, a je vseeno prav lepo nadaljevanje sage Deus Ex in zaenkrat tudi služi kot njen zaključek: založnik Embracer naj bi že delal na polnopravnem nadaljevanju, a je bilo to zaradi vseh finančnih neprilik krovne hiše odpovedano, tako da je franšiza Deus Ex zdaj zopet mrtvi točki.

Human Revolution je neposredno nadaljevanje igre Deus Ex: Human Revolution iz leta 2011, čeprav drugi del ob izidu ni naletel na tako pozitivne kritike kot pa predhodnik. Levji delež krivde za to tiči na založniku Square Enixu, ki je takrat želel v to enoigralsko avanturo vriniti kup mikrotransakcij, nakar je poskušal nekaj iztržiti še iz DLC-jev. Tako na tej povezavi brezplačno dobite samo originalno kampanjo, za štorijalna DLC-ja System Rift in A Criminal Past pa bo treba odšteti 11,99 € po kosu ali pa raje vzamete sezonsko prepustnico za 14,99 €, ki vsebuje vse to plus še nekaj ostalih dobrin.

Poleg Deus Exa si lahko brezplačno privoščite črno-belo ugankarsko igro The Bridge, trgovina pa trenutno ponuja svojo vsakoletno pomladno razprodajo ostalih naslovov. Epic Games Store si na PC-ju še vedno lasti nekaj ekskluziv, ki jih drugje ne morete dobiti in te so dobile kar lepa znižanja:

Začuda pri tej razprodaji ni tistih kuponov, ki bi še dodatno znižali cene, boste pa ob vsakem nakupu nazaj pridobili 10 % vrednosti, kar lahko nato porabite za ostale igričarske dobrine.

Deus Ex: Mankind Divided bo brezplačen do 21. marca, ko v ponudbo vstopita igre Call of the Wild: The Angler in Invincible Presents: Atom Eve. Pomladna razprodaja bo trajala malce dlje in se bo zaključila 28. marca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime