Obetavni postapokaliptični RPG Broken Roads izide že naslednji mesec

Igra Broken Roads bi morala originalno iziti že novembra lani in je bila že tako blizu izida, da je razvijalec Drop Bear Bytes igričarskim stranem poslal kode za recenzije, nakar se je samo nekaj dni pred premiero premislil in izid zamaknil na neznani datum. Studio je imel sicer za zamudo dobre razloge, saj bo Broken Roads omogočal ogromno razvejanih poti, ki bodo nastale na podlagi naših odločitev in vse to je bilo treba še enkrat dobro stestirati, saj bi se lahko drugače kak igralec ujel v neizhodno zanko, zaradi česar bi mu bil lahko preprečeno nadaljnje igranje.

Zdaj je očitno Drop Bear Bytes vse te stvari spravil pod kontrolo in novi napovednik nam poleg nekaj igranja prestavi tudi svež datum izida, ki se bo po novem zgodil že 10. aprila.

Razvijalec je bil teh nekaj mesecev vsekakor dobro zaposlen, saj Broken Roads vsebuje 400k vrstic dialoga in 150k permutacij, ki se bodo odvile glede na naše sprejete odločitve in zato bodo tudi konci lahko močno različni. To seveda ne pomeni, da bo igra imela takšno količino različnih koncev, saj bodo razlike med njimi minimalne, a za nekatere igralce šteje že najmanjša sprememba zaključnega dialoga.

Broken Roads je videti kot zajeten RPG in bo tudi malce poseben, saj se bo odvijal znotraj post-apokaliptične Avstralije, njegova grafična podoba pa je instantno privlačna in spominja na neko mešanico iger Weird West in Disco Elysium. Čaka nas veliko poteznega boja, a veliko bo tudi pogovarjanja, naše odločitve v dialogih pa nas bodo približali miselnosti humanistov, makiavelistov, utilitaristov in nihilistov.

Cena trenutno ni znana, na Steamu pa si igro lahko dodate v košarico želja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime