Fallout 76 prejel večjo posodobitev, ki s sabo prinese cel kup nove vsebine

Vsake toliko se zalotim, kako naravnost pogrešam novo enoigralsko izkušnjo znotraj franšize Fallout in se nato opomnim, da nam Bethesda iz tega sveta še vedno dostavlja novo vsebino, le da je treba sprejeti zraven večigralsko plat igre Fallout 76. Ta je od svojih začetkov, kjer se je iz nje norčeval čisto vsak, narasla v spodobno medmrežno zabavo, ki je skozi leta nabrala res veliko vsebine, sama srž izkušnje pa je takšna, da lahko v njej uživaš tudi povsem samotarsko.

Bethesda je med našim spanjem v obtok spravila novo večjo posodobitev, ki na Steamu tehta dobrih 17 GB in je tako obsežna, da si je celo prislužila svoj čisto lastni naslov America’s Playground. Uradno je tole tudi že 16. sezona te igre, preko nje pa se bomo zopet vrnili v mesto Atlantic City, ki smo ga obiskali decembra lani preko razširitve Atlantic City – Boardwalk Paradise.

Zdaj bomo tole mesto lahko prosto raziskovali, zraven pa se bomo pozabavali ob kopici novih nalog. Tista glavna bo spremljala pot družine Russo, njeni člani pa so pravi posebneži in potrebujejo našo pomoč. Napovednik obljublja zanimivo zgodbo in ta nas bo popeljala tudi na originalno mapo Appalachie, kjer nas čakajo še nevidene zanimivosti, Bethesda pa je nekaj sprememb naredila tudi na igralni formuli, saj bodo po novem sezone spominjale na nekaj iz Fortnita, tako da boste opravljali dnevne in tedenske izzive, to pa vam bo prineslo nagrade, ki jih boste lahko zdaj prevzeli tudi preko pridnega igranja, prej pa so bile na voljo samo naročnikom servisa Fallout 1st.

Fallout 76 je dandanes res skoraj drugačna izkušnja kot pa tista, ki smo jo prejeli ob igrinem izidu. Morda je čas, da ji tudi sam ponudim novo priložnost, a ko sem zadevo testiral dobro leto nazaj, se nikakor nisem mogel navaditi manjši zamik, ki se je pripetil pri vsakem mojem dejanju, pa naj bo to streljanje ali pa pregledovanje omaric nekega zapuščenega doma. Zamik gre na račun konstantne komunikacije s strežniki in glede na kratko Google poizvedbo se te težave zavedajo tudi veterani igre, rešitve problema pa ni: bodisi se na stvar navadiš ali pa nad igranjem skozi čas obupaš.

Kljub tej težavi se stvar definitivno splača vsaj preizkusiti: najbolj poceni način je preko storitve Game Pass.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime