Premiero serije Fallout si lahko brezplačno ogledate preko Twitcha

Daleč smo napredovali od tistih časov, ko je bila televizijska serija Fallout zgolj predmet govoric, nakar je nekdo iz prizorišča snemanja ukradel nekaj fotografij postapokaliptičnega bencinske črpalke, zdaj pa smo že na začetku aprila in premiera serije je v bistvu samo še dober dan stran.

Zdaj vemo, da se bo serija vrtela okoli sveže prebujene prebivalke Vaulta 33 z imenom Lucy, ki pogumno zakoraka v postapokaliptični svet, ki pa je precej bolj krut kot pa si je lahko predstavljala. Ogledali smo si že en daljši napovednik in tudi pokukali v dvo-minutni odlomek, ki je bil vzet od ene od osmih epizod, ki jih bomo lahko gledali že jutri, 10. aprila in to samo preko pretočnega servisa Amazon Prime Video.

Za uporabo tega je seveda treba plačati mesečno naročnino, vendar pa se je Amazon odločil vsem navdušencem nad to franšizo ponuditi majhno darilce, tako da si bo premiero moč ogledati, pa čeprav si ne lastite aktivne naročnine na Prime Video.

Gledanje bo namreč omogočeno preko Twitcha, ki si ga prav tako lasti Amazon in to samo preko izbranih kanalov nekaterih najbolj priljubljenih streamerjev, ti pa so Shroud, BrookeAB, TheOnlyRyann, DEERE, CohhCarnage, KingGothalion, ThatBronzeGirl, DansGaming, SweeetTails, Elspeth, Techniq, Swiftor, GassyMexican, Tooniversal in bloodyfaster. Na tem seznamu najdemo kar nekaj velikih imen in če bi sam moral med njimi izbirati bi si najverjetneje izbral družbo CohhCarnaga, saj je to velik ljubitelj RPG-jev, ki svojo vsebino streže bolj odrasli publiki, med katero lahko verjetno prištejemo tudi pristaše te serije.

Točen čas prenosa v živo trenutno še ni znan, je pa Amazon pred kratkim najavil, da si bodo lahko naročniki servisa Prime Video serijo ogledali dan prej in sicer že jutri, 10. aprila, medtem ko bo brezplačna premiera na spored prišla 11. aprila. Na Twitchu si boste lahko ogledali samo prvi del, medtem ko bo na Prime Video premiero doživelo vseh 8 delov.

Za prihodnost te serije in njeno gledanost se nam očitno ni treba bati. Spletna stran Variety namreč poroča, da je 2. sezona že bila potrjena, snemanje te pa naj bi se preselilo v Kalifornijo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime