Ubisoftov Star Wars Outlaws v novem napovedniku predstavil datum izida

Ubisoft bo prvič poskusil ustvariti igro znotraj univerzuma Vojne zvezd in to se lahko konča samo klavrno ali pa bomo dobili nekaj res imenitnega: odprti svet, ki nam omogoča resnično svobodo raziskovanja vesoljskih naselbin in votlin, zraven pa bomo uživali ob epski pripovedi in dobri glasbeni spremljavi, vse to pa bo začinjeno z dobro merico humorja, ki je v tej franšizi bil skoraj vedno prisoten.

Ciniki bodo rekli, da je Star Wars Outlaws zaradi razvijalca že vnaprej obsojen na propad in res je, da je Ubisoft svojo igralno formulo začel že malce preveč ponavljati in jo je med drugim preselil tudi v igro Avatar: Frontiers of Pandora. Vendar pa je vseeno tule govora o franšizi Star Wars, ki nam je v preteklosti že prinesla nekaj odličnih igričarskih izkušenj, glede na napovednike pa razvijalec Massive Entertainment, ki se je pred tem podpisal pod prej omenjeni Avatar, še pred tem pa pod dvojec iger The Division, ve kaj dela in tudi sveži napovednik nam je vzbudil željo po čimprejšnjem preigravanju na katerega nam ne bo treba več dolgo čakati.

Outlaws bo v glavno vlogo postavil Key Vess, ki je nekakšna ženska različica Hana Solota, saj ima v roki vedno pripravljeno orožje, a svoje tarče poskuša najprej razorožiti s svojim bridkim jezikom. Key se v enem trenutku preveč zaplete v svet kriminala, zato se je želi šef podzemne združbe odkrižati, vendar pa je naša punca prefrigana in urno pobegne na druge planete, tam pa bo, s svojim srčkanim pomagačem Nixom, naletela na cel kup novih avantur.

Star Wars Outlaws je v napovedniku videti čudovito in Massive Entertainment bo na zaslone pripeljal cel kup takšnih in drugačnih vesoljcev, ki nam bodo bodisi pomagali na poti ali pa metali polena pod noge. Zdi se, da bomo pri misijah lahko izbirali med skrivalniškim pristopom, kjer bo v veliko pomoč tudi Nix ali pa bodo zapeli blasterji, nakar nas čaka še spektakularen pobeg na Hoverbiku. A morda najbolj zanimiv del napovednika se tiče Jedijev in Sithov, ki je tule preprosto ni, niti se kaj pretirano ne omenja Sile. Zagotovo bomo med igranjem naleteli na kakšnega takšnega izvežbanega junaka ali zlobca, saj nam bo Outlaws pred kamere postavil že kakšen prej viden obraz: v enem trenutku nas bo denimo ujel Jabba the Hutt, ki je ob prvem srečanju začel načrtovati novo garderobo naše junakinje.

Star Wars Outlaws izide 30. avgusta, naročniki bolj drage Gold verzije igre, ki stane 110 €, pa bodo lahko z avanturami začeli 3 dni prej.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime