Tekmovalka zapustila Yu-Gi-Oh turnir zaradi neprijetnega vonja ostalih udeležencev

Očitno se je na turnirjih Yu-Gi-Oh rodila nova taktika, kjer lahko ostale tekmovalce izločiš preko neprijetnega telesnega vonja in pri ignoriranju osebne higiene vztrajaš toliko časa, dokler iz sobe ne izločiš še zadnjega tekmovalca.

Zanimiva zgodba tokrat prihaja iz japonske, kjer se je v manjši trgovini odvil turnir iz igre s kartami Yu-Gi-Oh. Eden ot tekmovalcev je namreč na X-u zapisal, da se je turnirja udeležila tudi predstavnica nežnejšega spola, a je nato dogodek zapustila na račun agresivnosti in negostoljubnosti ostali igralcev.

Objava je dobila nekaj pozornosti in je prišla tudi na uho te tekmovalke, ki je pod objavo zapisala, da turnirja ni zapustila zaradi nesramnosti drugih ali pa zaradi tega, ker bi bili ti pri izmenjavanju kart boljši od nje. Krivdo je namreč zvalila na telesni vonj drugih tekmovalcev, ki naj bi bil tako nagnusen, da enostavno ni več zdržala znotraj prostorov trgovine, zato se je raje odpovedala nadaljnjemu tekmovanju.

Njen odgovor je postal viralen in čeprav so ga nekateri označili za smešnega, je tem odgovorila, da je bil smrad tako neznosen, da v njej ne vidi humorja. Nekdo je nato pridodal, da je morda ravno ta vonj glavni krivec, da igra Yu-Gi-Oh ne dobiva ženskih tekmovalk, a ženska je pojasnila, da je naletela tudi na smrdeče predstavnice te skupnosti, le da so moški glede smradu v povsem svoji kategoriji.

Okoli tekmovalcev na takšnih turnirjih in tudi anime konvencijah se je razvil določen stereotip, vendar pa je ta zasnovan v realnosti in težava se je razpasla do te mere, da morajo nekateri udeležence dogodkov uradno opomniti, da naj pred prihodom poskrbijo za vsaj osnovno osebno higieno.

Založnik Konami, ki stoji za igro Yu-Gi-Oh, je v uradnem pravilniku posebno poglavje namenil osebni higieni, temu zgledu pa je sledila tudi anime konvencija Otakon, ki ravno tako v svojem pravilniku omenja vonj udeležencev, spomnimo pa se tudi slavnega primera od lani, ko je glasovna igralka animeja pred svojim koncertom oboževalce zaprosila, da se pred udeležbo najprej stuširajo in jim za te namene tudi izrisala navodila za umivanje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime