Kingdom Come Deliverance 2 izide že letos, na splet ušel prvi dražilnik

Oboževalci igre Kingdom Come Deliverance so z zadržanim dihom čakali na današnji datum, saj je razvijalec Warhorse Studios za tega prejšnji teden najavil premiero svojega naslednjega naslova in čeprav Kingdom Come Deliverance 2 ni bil uradno potrjen, je bilo že iz same slike ob najavi in govoricah jasno, da kaj drugega ne more biti.

Uradna najava se bo zgodila nocoj ob 20.00, vendar pa si je spletna stran IGN privoščila neljubo napako in je po pomoti predčasno objavila kratki dražilnik, ki je v bistvu videti bolj kot kakšna kratka reklama, kot pa kakšen pravi napovednik in tega bomo verjetno ugledali šele nocoj.

Vendar je tudi ta kratka reklama videti dovolj zgovorna, saj lahko vidimo nekaj kratkih izsečkov, ki so bili ustvarjeni preko pogona igre. Spet bomo nastopali v vlogi Henryja, nekdanjega kovaškega vajenca, ki pa je bil primoran svoje mirno življenje zapustiti, si nadeti oklep in v roke poprijeti meč, nakar se je odpravil skozi raziskovanje srednjeveške Češke, s končnim ciljem maščevanja smrti svojega očeta. Tudi v Kingdom Come Deliverance 2 njegova pot očitno ne bo lahka: v enem kadru ga vidimo privezanega in nared za mučenje, manjkalo pa ne bo niti sabljanja in jahanja konja v bitko.

Iz dražilnika, ki je bil posnet na telefonu težko izluščimo kakšne druge bistvene informacije, je pa grafično igra videti dokaj podobna originalu, a zagotovo bo polni napovednik pokazal bolj konkretne razlike.

Nam pa dražilnik postreže z eno hudo uporabno informacijo: igra bo izšla že enkrat letos in bo na voljo tako za PC kot tudi konzole PlayStation 5 in Xbox Series X.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime