Igra Commandos: Origins pokazala nekaj igranja

Po dveh desetletjih neaktivnosti se serija Commandos zopet prebuja preko povsem novega dela, ki pa bo štorijalno postavljen pred izvirnik. Založnik Kalypso Media in razvijalec Claymore Game Studios že nekaj časa delata na igri Commandos: Origins, ta pa nas bo ponovno odpeljala v neusmiljen teater 2. svetovne vojne, ki ga bo treba premagati s pomočjo izbrano vrsto specialcev.

Origins je zdaj prvič dobil prikaz igranja in stvar lepo zaigra na strune nostalgije, saj se bodo starejšim igralcem takoj povrnili spomini na prve igre, kjer smo ure prebili pred katodnimi monitorji in skrbno načrtovali našo naslednjo potezo, saj nas ob prenagljenosti sovražni vojaki kaj hitro odkrijejo, čemur običajno sledi smrt in ponovno nalaganje shranjenega položaja.

Nova igra se bo igrala podobno kot njeni predhodniki. Poudarek bo na skrivanju pred vedno prisotno cono pogleda nasprotnikov, zato se bo najbolj pametno smukati na vseh štirih ter se nato priplaziti za hrbet vojaka, tega pa nato lahko hitro pospravimo in skrijemo njegovo truplo, saj bodo sovražne patrulje ves čas na pohodu. Spet bo treba izkoriščati posebne sposobnosti naših specialcev, saj lahko denimo samo Green Beret spleza po steni navzgor, Sapper pa je tisti, ki lahko preko klešč prereže bodečo žico in tako odpre pot naprej.

Commandos: Origins sicer še nima datuma izida, a zgornji dražilnik nam poleg prikaza igranja napove tudi bližajoče testiranje zaprte bete. Ta se bo zgodila enkrat poleti, prijave pa sprejemajo na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime