Lords of the Fallen prihaja na Game Pass konec tega meseca, zraven pa še kup drugih naslovov

Microsoftov servis Game Pass bo tudi ta mesec prejel lepo paleto novih iger, ki jih lahko v zameno za mesečni izdatek lahko preigravate po dolgem in počez. Prihod novih naslovov se zgodi vsak mesec in navadno se to zgodi skozi dva valova, prvi izmed njiju pa je že za nami.

2. maja smo dobili igro Tomb Raider: Definitive Edition in to nadgrajeno inačico lahko trenutno dobimo samo preko Microsoftove trgovine in naročnine, kar je sicer bizarno, a se je v preteklosti že zgodilo. Nekaj dni kasneje je na servis prispela še igra Kona 2: Brume, slab teden nazaj pa smo dobili igro Little Kitty, Big City, ki je postala izjemno popularna tudi na Steamu in je še eno lepo presenečenje iz indie industrije.

Včeraj se je začel drugi val, tega pa je predstavila igra Brothers: A Tale of Two Sons, izjemno čustvena pripoved, ki je konec februarja dobila predelavo. Danes na spored pride Chants of Sennaar, ki so jih kritiki podelili izjemno visoke ocene, jutri pa se bo moč pozabavati v Immortals of Aveum, ki je žal zgolj povprečen naslov, a morda je perfekten ravno za Game Pass, kjer ga lahko preizkusite, brez da bi odštevali evre za ločen nakup, ki je višji od naročnine. Na isti dan bo na voljo postala tudi hokejščina NHL 24, a žal je ta na voljo za igranje samo preko oblaka, to pa omogoča naročnina Game Pass Ultimate, ki je v Sloveniji ni moč dobiti.

21. maja na spored pride dolgo pričakovana ekskluziva Senua’s Saga: Hellblade 2, ki jo razvijalec Ninja Theory skupaj daje že mnogo let in še vedno je prisoten strah, da zna ob slabi prodaji tega razvijalca doleteti niz odpuščanj ali pa se zna celo v celoti zapreti. Nakar bomo dobili še nekaj manjših naslovov, kot so Galacticare, Hauntii, Moving Out 2 in Humanity.

Tomesečno ponudbo bo 30. maja zaključila igra Lords of the Fallen, ki je spodobna soulslike izkušnja, a ima mnenja igralcev močno razdeljena. Game Pass ji zna vdihniti novega življenja, zato ne bodite presenečeni, če se bo junija spet na polno govorilo o tej igri.

Microsoft je tudi že za junij potrdil dve novi igri: 4. junija se bomo lahko spustili v svet naslovov Firework in Rolling Hills.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime