Igri Lords of the Fallen in Sniper Ghost Warrior Contracts 2 prihajata na Game Pass

Microsoft na igričarskem področju zadnje dni potrebuje kakšno dobro novico, ki mu bo vsaj malce popravila ugled in morda mu bo na tem mestu pomagal njihov servis Game Pass, ki vam v zameno za mesečno naročnino vsak mesec omogoča preigravanje bogatega kataloga raznoraznih naslovov, ta pa se bo enkrat kmalu odebelil s še dvema igrama.

Založnik CI Games je namreč v finančnem poročilu zapisal, da sta z Microsoftom 3. maja podpisala pogodbo, ki bo igri Lords of the Fallen in Sniper Ghost Warrior Contracts 2 pripeljala na Game Pass, kljub tej uradni najavi pa dve pomembni vprašanji ostajata neodgovorjeni: kdaj se bo to zgodilo in za katero verzijo Game Passa sploh prideta. Ta servis je namreč na voljo v standardni in Ultimate različici, slednja pa omogoča preigravanje iger tako na PC-ju, kot tudi na konzoli Xbox, a žal v Sloveniji še ni na voljo.

Igra Sniper Ghost Warrior Contracts 2 je izšla leta 2021 in čeprav so ji kritiki podelili bolj povprečne ocene, se je igralcem bolj priljubila. Streljanje sovražnikov v počasnem posnetku ima svoj šarm – še posebej če nam nato naš izstreljeni naboj realistično predre razne dele človeškega telesa in s sabo skupaj odnese del možganov. Igra na Steamu trenutno drži ocene “Very Positive”, CI Games pa je za ta naslov spočel kup manjših DLC-jev, ki so v bistvu namenjeni samo preoblačenju našega snajperista in njegovih orožij.

Lords of the Fallen je precej novejši naslov, ki je izšel oktobra lani, pred tem pa je bil v razvoju celo večnost. Tako kot original iz leta 2014 je tudi tole “soulslike”, le da se je pod ta naslov podpisal novi razvijalec Hexworks, ki je dostavil kompetenten naslov. Mnenja igralcev in kritikov so sicer razdeljena, a nihče igri ne more oporekati lepe grafične podobe in pridnosti razvijalca, ki je za ta naslov po izidu izdal celo paleto posodobitev, ki so popravile nekatere zamere igralne formule, hkrati pa popravile optimizacijo. Lords of the Fallen se poigra tudi z zanimivo igralno noviteto dveh istočasnih dimenzij, saj s sabo nosite posebno svetilko, ta pa vam omogoča prehod v drugi svet, s tem pa si včasih odprete pot naprej ali pa si omogočite lažji poraz šefa.

Game Pass bo ta mesec dobil še nekaj drugih posladkov. Včeraj se je na servisu pojavila igra Little Kitty, Big City, 14. maja pa prihaja predelava Brothers: A Tale of Two Sons. 21. maja se bo nato zgodila premiera dolgo pričakovane ekskluzive Senua’s Saga: Hellblade 2.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime