Epic Games podarja igro Dragon Age Inqusition ter mesec naročnine na Discord Nitro

Trgovina Epic Games je započela novo razprodajo iger in kot navadno so to pospremili tudi z brezplačno podelitvijo enega od večjih naslovov. V preteklosti so se te brezplačnice že večkrat ponovile, a tokrat je spored prišla igra Dragon Age: Inqusition, ki je Epic Games zastonj še ni podelil.

Inqusition je tretji del serije Dragon Age in je leta 2014 naletel na mešane odzive. Nekateri kritiki so ga imeli radi, a bilo je to bolj ubogo leto večjih izidov iger, tako da kakšne konkurence ni bilo na sporedu. Igralci so bili s svojimi mnenji bolj razdeljeni: nekateri so pozdravljali odprti svet, ki ga je prvič v tej seriji predstavila ta igra, spet drugi so se pritoževali nad MMO-jevskimi opravki in slabo udejanjenimi stranskimi nalogami, ki so nato v primerjavi z igro The Witcher 3 iz 2015 izpadle naravnost patetično.

K sreči nam Epic Games podeljuje Game of the Year edicijo igre, kar pomeni, da ta vsebuje tudi vse naknadno izdane dodatke in marsikdo se strinja, da so ti kvalitetnejši od glavne kampanje. Jaws of Hakkon in The Descent s sabo prineseta nova območja za raziskovanje, medtem ko se dodatek Trespasser odvije po zaključku osnovne kampanje in pripravi teren za nadaljevanje Dreadwolf, ki ga bo razvijalec BioWare globlje razkril enkrat v prihajajočih poletnih mesecih.

Igra bo na voljo za brezplačni prevzem do 23. maja, nakar jo bo nasledil nov naslov, ki zaenkrat še ni bil razkrit.

Epic nam poleg brezplačne igre ponuja tudi mesečni preizkus naročnine Discord Nitro, ki jo lahko nato aktivirate na svojem računu. Ponudba je na voljo tudi tistim, ki ste naročnino enkrat že preizkusili, a ste jo nato preklicali. Discord je sicer brezplačni čvekalni program, vendar pa vam naročnina Nitro omogoči večji nadzor nad vašim avatarjem, pošiljanje večjih datotek in dostop do raznih unikatnih emotikonov.

Seveda je tu še razprodaja iger in na seznamu je kar nekaj lepih popustov. Assassin’s Creed Valhalla stane vsega 11,99 €, God of War lahko prevzamete za 24,99 €, Alan Wake 2 pa je znižan na 39,99 €. Razprodaja se izteče 13. junija in vsak nakup vam na vaš račun povrne 5 % vrednosti izdelka, ki jih nato lahko združite skupaj za nakup kakšnega drugega naslova.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime