Dragon Age Dreadwolf dobil nov dražilnik

Razvijalec BioWare nam je svoj zadnji naslov dostavil leta 2019 v podobi katastrofalnega večigralskega Anthema, ki je bil tako slab in nedodelan, da so se znotraj nekdaj spoštovanega studia zgodile ogromne kadrovske spremembe in mnogi so takrat ugibali, da je morda s tem razvijalcem konec. Leta 2021 je nato izdal manjšo nadgradnjo trojice iger Mass Effect, vendar pa dejstvo ostaja, da so od njihovega zadnjega pravega naslova pretekla že štiri leta in da je verjetno založnik EA tik pred tem, da izgubi potrpljenje in razvijalčevo ime upokoji.

Morda zadnja priložnost tega razvijalca, da se odkupi za vse pretekle napake in zopet dostavi naslov, ki ga bo vredno igrati in se bo tudi prodal dobro je njihov prihajajoči projekt Dragon Age Dreadwolf, o katerem poslušamo že dolgo časa, a zanj še vedno nismo dobili kakšnega pravega vpogleda. BioWare je skozi leta podelil samo nekaj konceptnih risb in res kratek dražilnik, včeraj pa smo za igro dobili za malenkost bolj konkreten vpogled v igro, ki nam predstavi tiste glavne lokacije skozi katere nas bo odpeljala zgodba.

Nova avantura, ki se bo vrtela okoli vilinca Solasa, ki je v bistvu titularni Dreadwolf in bo v tej igri glavni antagonist. Večino igranja bomo preživeli znotraj mej Tevinter Imperiuma, vendar pa bomo pokukali v pokrajino Anderfels, mesto Antiva, ki mu vlada vojska pretkanih morilcev The Crows; skočili pa bomo tudi v pomorsko obarvani Rivain in pokukali v trdnjavo Weisshaupt Fortress, ki je center starodavnega ceha Grey Warden.

In to je v bistvu tudi vse kar smo izvedeli včeraj na 4. december, ki že dolgo velja za “Dragon Age dan” in BioWare je zanj nekaj svojim oboževalcem preprosto moral pokazati – enako se je pred kratkim zgodilo ob Mass Effect praznovanju, le da smo tam prejeli še krajši dražilnik.

BioWare je nekaj več zapisal na uradnem blogu, poleti 2024 pa naj bi dobili “polno razkritje” – karkoli že to pomeni. Pričakujemo igralni napovednik in morda datum izida, ki bi se nato znal zgoditi ob koncu naslednjega leta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime