GTA 6 izide v jeseni 2025

Že nekaj mesecev je preteklo odkar je založnik Take-Two, skupaj z razvijalcem Rockstarjem, najavil naslednji del sage Grand Theft Auto. Dobili smo napovednik, ki je hitro dosegel rekordne številke, ob tem pa je bil zapisan datum izida, ki je bil postavljen bolj na široko, saj se je izpisala le letnica 2025.

Nekateri so zatorej upali, da se bo morda naslov pojavil že januarja naslednje leto, a ta upanja je v včerajšnjem finančnem poročilu poteptal založnik, ki je poslovanju napovedal svetlo prihodnost, hkrati pa se je dotaknil igre GTA 6, ki je dobila ožji okvir datuma izida in čeprav še vedno ne vemo meseca, je jasno vsaj to, da naj bi igra izšla enkrat v jeseni 2025.

Napoved izida v jeseni 2025 bi znala biti za marsikoga razočaranje, saj so določeni igralci odštevali mesece in če bi stvar izšla v pomladi 2025, bi to pomenilo, da bi bili od izida oddaljeni manj kot leto. Hkrati je to čakanje mučno za vse tiste, ki bi se igranja radi lotili na PC-ju, saj založnik igre še vedno ni napovedal za računalnike in če sklepamo po prejšnjih Rockstarjevih naslovih, bo PC verzija enkrat izšla, a najverjetneje s kakšnim letom zamika, kar potencialni izid na računalnikih postavi v jesen 2026.

GTA 5 medtem še vedno kaže več kot zdrave številke. Take-Two je v finančnem poročilu dodal, da je se je prodaja iz avgusta, ki je znašala takrat 200 milijonov prodanih kopij igre, zvišala na 200 milijonov. To pomeni, da je ta 11 let stari naslov v manj kot enem letu prodal 15 milijonov izvodov igre, hkrati pa se je tudi zvišala baza igralcev: GTA 5 je pridobil za 35 % več špilavcev, GTA Online pa za 23 %. Dodatni igralci so najverjetneje prišli tudi iz strani servisov Game Pass in PlayStation Plus, saj sta jo oba vključevala v svoj katalog iger, ki jih igralci dobijo ob rednem plačevanju naročnine.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

3 KOMENTARJI

  1. hello ,i like your websites , i have Download offer as i am advertiser of installusd.com ,PPI downloads offer ,top rates , let try, you must happy to see our rates ,daily payment , please come and chat

    prepay payment

    Skype: live:.cid.d2d52ca25e29e263
    TeleGram: @crypto_resolvers
    EMail : [email protected]
    Discord: installusd.ppi
    WhatsAPP +971 508568337

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime