Tule je nov napovednik za Elden Ring Shadow of the Erdtree

Odkrito povedano mi je bil tisti prvi napovednik za dodatek Shadow of the Erdtree, ki ga bo kmalu prejela igra Elden Ring, čisto dovolj in v bistvu o njem niti nočem vedeti preveč, saj preferiram, da me razvijalec FromSoftware preseneti med igranjem. Vendar pa nas zdaj od izida loči samo še en mesec in založnik Bandai Namco mora nekaj dodatnega postoriti na promociji, zato je za nas pripravil frišni napovednik, ki se tokrat loti štorije.

Kljub temu, da sem že dolgo privrženec FromSoftwarovih iger, se mi velikokrat ne sanja preveč, kaj točno v teh igrah počnem, kdo so glavni liki in kakšna so med njimi razmerja. Raje uživam v naprednem boju in raziskovanju ter turobni atmosferi, hkrati pa se divim dizajnu šefov. To tradicijo zmedenosti sem nadaljeval tudi v Elden Ringu, čeprav je tokrat razvijalec za pisanje štorije sveta vpoklical priznanega pisatelja Georgea R. R. Martina in v ozadju je baje cela zgodovina političnih navez, ki pa so šle povsem preko moje glave.

Novi napovednik v glavo postavi Messmerja in Miquello, ki se je od tega ločila, to pa je spočelo pravo vojno. Nakar vidimo kadre velikih pošasti in zopet se pojavi tisti ognjeni velikan, ki ima tokrat družbo drugih titanov in že razmišljam, kako bo ta odporen na mojo nabrano orožarno trenutnega lika, ki ga imam pripravljenega za preigravanje tega dodatka. Moj Blasphemous Blade bo verjetno tule izpadel bolj šibek, saj njegov poseben napad izvrže ognjeni napad, ti nasprotniki pa se že zdaj kopajo v plamenih in jim ni nič hudega.

Dodatek Shadow of the Erdtree izide že 21. junija, tole pa bo edina razširitev za osnovno igro.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime