Belle Delphine in njeni slavni kozarčki iz kopeli dejansko niso ustvarili dobička

Leto 2019 je bilo bolj preprosto in nedolžno, saj nas takrat še ni prizadela koronavirus kriza, splet pa je bil večji vir zabave in malce manjši dejavnik vsakdanjega ustrahovanja. Tistega leta je na sceni tudi eksplodirala punca z imenom Belle Delphine, ki je najprej postala popularna na račun svojega orgazmičnega, animejevsko obarvanega zavijanja z očmi, nakar je napolnila še vse naslovnice spletnih častnikov preko genialnega prodajnega produkta.

Podjetna Belle je namreč testirala idejo, kaj vse bi oboževalci kupili od nje, zato je skočila v kad, to napolnila z vodo, nakar je to vodo zapakirala v kozarčke in te začela prodajati s cenovno nalepko 35 $. Stvar je naravnost letela iz prodajnih polic in ni trajalo dolgo, da je bila stvar povsem razprodana, Belle pa je preko te prodajne akcije postala pravcata internetna zvezda, kar je bila tudi odlična reklama za njen OnlyFans.

Kar je pri tej punci unikatnega je dejstvo, da vsake toliko povsem izgine iz interneta, nakar se zopet nenadoma pojavi z neko novo bombastično objavo. Belle je pred kratkim za spletno stran Business Insider povedala, da v bistvu pri prodaji kozarčkov kopeli ni ničesar zaslužila. V podcastu The Louis Theroux Podcast je povedala, da je takrat zapakirala okoli 600 kozarčkov dragocene tekočine, kar bi ji moralo nanesti okoli 90.000 dolarjev. Vendar pa ji je nato PayPal ves ta denar preprosto vzel, saj naj bi kršila nek njihov pravilnik, za vsako od teh kršitev pa je morala plačati 2.500 dolarjev. Na koncu je v bistvu naredila minus, saj je morala sama poskrbeti za stroške pakiranja in pošiljanja.

Belle je poskušala denar dobiti nazaj, a PayPal njenih pritožb ni želel uslišati, sama pa o tem ni želela govoriti javno. Preprosto je bila zgodba, da je prodala toliko vode iz kopeli, tako odmevna, da ji je sama od sebi delala reklamo, poleg tega pa se je ob norenju interneta presneto zabavala, zato je vse skupaj ohranila za skrivnost. O tem je spregovorila šele nedavno, a to razkritje je brž postalo viralno in o dogajanju je slišal tudi PayPal, ki se je brž spravil zajeziti negativne kritike, tako da je OnlyFans zvezdnici povrnil ves odtujeni denar.

belle delphine

Belle Delphine je od leta 2019 svojo kariero na OnlyFans preselila v čisto prave pornografske vode, vsake toliko pa se še vedno spomni kakšnega novega produkta. Nedavno je začela denimo prodajati realistične lutke, imenovane Belle DOLL-phine, ki so poustvarjene po njeni figuri, nosijo njene lastne obleke in do stranke pridejo zapakirane v rozasto obarvani krsti. Cena zaenkrat ostaja skrivnost. Potem je tule cel seznam igričarske periferije, ki vključuje celo pokrovček tipkovnice, napolnjen z vodo iz njene kopeli, seveda pa je podjetna Belle skočila tudi v smer umetne inteligence in spočela pogovornega bota, ki temelji na njeni osebnosti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime