Konami za 31. maj načrtuje novo predstavitev Silent Hill iger

Založnik Konami se je po letih zanemarjanja franšize Silent Hill, to leta 2022 odločil ponovno obuditi, saj je takrat pripravil posebno prezentacijo Silent Hill Transmission in v njej napovedal cel kup projektov, ki jih bomo prejeli v sledečih letih.

Ena od teh obljub je bila že izpolnjena, saj so se goreči privrženci franšize lahko pozabavali znotraj projekta Ascension, ta pa je bil nekakšna čudna mešanica prenosov v živo in igre, ki so jo brž spljuvali tako kritiki, kot tudi igralci. Ostale napovedane stvari pa zaenkrat visijo v zraku in Konami zna zdaj končno o njih povedati več, saj prihaja novi Transmission, ki ga bomo gledali na njihovem uradnem YouTube kanalu in sicer 31. oktobra ob 1.00 zjutraj.

Založnik vsebino predstavitve zaenkrat skriva, saj je uradno zgolj napovedal nove informacije o prihajajočih igrah, filmu in novice glede fizične robe v obliki majic in kap, ki jih bodo za pregrešno visoke zneske lahko kupovali vsi privrženci te unikatne serije psiholoških srhljivk.

Vendar pa lahko že zdaj ugibamo, o čem se bo vrtela predstavitev. Zagotovo si bo večino časa rezervirala predelava igre Silent Hill 2, ki jo dela razvijalec Bloober Team in za katero se že dolgo šušlja, da je nared za izid. Konami v drugi del franšize polaga veliko, saj bo po njem posnet tudi film z imenom Return to Silent Hill, na njem pa dela Christophe Gans – isti možakar, ki nam je leta 2006 prinesel filmsko predelavo prvega Silent Hilla. Film je izdal prvo uradno sliko slavnega Pyramid Heada, ki si ga v vsej svoji gloriji ogledate spodaj.

silent hill

Skrajni čas bi bil, da slišimo kaj novega o igri Silent Hill f, ki se bo odvijala leta 1960 na Japonskem in to bo bilo prvo, pravo nadaljevanje franšize, ki ga nismo dobili vse od leta 2008, ko je med nas prispel Homecoming. Za konec je tu še igra Silent Hill: Townfall, ki je delo razvijalca No Code Studios, o tem projektu pa prav tako že dve leti nismo slišali ničesar konkretnega.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime