Streamerka premagala Elden Ring na NG+7, brez da bi enkrat samkrat dvignila stopnjo svojega lika

Če ste morda mislili, da je vaše preigravanje igre Elden Ring, brez da bi vmes priklicali kakršnokoli pomoč ob pretepanju šefov, vredno hvale, potem imate prav. Elden Ring morda res velja za eno od najbolj dostopnih iger razvijalca FromSoftware, a vseeno je stvar na trenutke presneto težka in slavja je vreden že zaključek kampanje ob pomoči NPC-jev, kaj šele da njihovo pomoč odklonimo in z njimi poračunamo 1 na 1.

So pa nekateri igralci še vedno v povsem svoji dimenziji in na spletu najdemo cel kup ljudi, ki jim je preigravanje osnovne kampanje skozi stotine ur postalo dolgočasno, zato so si zastavili svoje lastne izzive. Tu prednjači streamerka MissMikkaa, ki se je v preteklosti že spomnila unikatnih preigravanj, kot je denimo preigravanje kampanje, kjer je kontroler zamenjala navadna akustična kitara.

Zdaj je uspešno zaključila svoj največji in najtežji izziv doslej. Elden Ring je namreč skozi možnost New Game+, ki se tule imenuje “Journey”, preigrala kar osemkrat, dokler ni prilezla do stopnje NG+7, ki velja za najtežjo in nato tudi na tej sama premagala zaključnega šefa. To je samo po sebi hudo velik izziv, vendar pa ga je MissMikkaa nadgradila s tem, da vmes svojemu liku ni niti enkrat zvišala stopnje.

New Game+ v Elden Ringu deluje tako, da lahko ob koncu kampanje začnemo novo potovanje skozi igro, v to pa lahko prenesemo vso od prej nabrano opremo in stopnjo našega lika. Te stvari krvavo potrebujemo, saj je vsak “New Game+” težji, stopnjevanje težavnosti pa se konča pri osmem takšnem preigravanju, ki mu je skupnost nadela ime “NG+7”.

MissMikkaa je skozi vsa ta potovanja ostala na začetni stopnji, kar s sabo potegne cel kup drugih posledic. Ob običajnem igranju si igralec ob stopnjevanju viša tudi določene statistike in tako njegov lik zlagoma pridobi večjo črto zdravja in vzdržljivosti, izstreli lahko več čarovnij in na splošno postane bolj odporen na poškodbe čedalje težjih nasprotnikov. Nekatera orožja hkrati zahtevajo določeno stopnjo statistik, saj so drugače neuporabna, zato je bil streamerki tudi zoožan nabor potencialne orožarne.

A nič od tega ji ni preprečilo zmage, ki jo je dosegla po 269 urah, vmes pa je dosegla 2.145 smrti. Največ od teh, kar 405 njih, je prispeval dvojec šefov Valiant Gargoyles, medtem ko jo je Malenia, ki je po mnenju mnogih najtežji šef te igre, ubila samo 63-krat.

MissMikkaa ne počiva in se je lotila že svojega naslednjega izziva. Pripravlja nov lik, ki ga bo nato popeljala skozi avanture prihajajočega dodatka Shadow of the Erdtree, ta pa bo dobil nove stopnje, a ob igranju ne bo deležen nobenega lokanja zdravilnih napitkov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime