World of Warcraft: The War Within dobil napovednik in datum beta testiranja

MMO igra World of Warcraft med nami uspešno prebiva že dve desetletji in čeprav starejši igralci obstoj tega naslova še vedno zamerijo, saj najbrž prav zaradi njega nismo nikoli dobili nadaljevanja strategije Warcraft 3, mu uspeha na trgu ne gre oporekati. To je namreč eden od redkih MMO-jev, ki ob zatonu tega žanra nikoli ni preklopil na F2P model poslovanja, zvesti igralci pa se morda resda glasno pritožujejo nad nekaterimi aspekti, a vseeno ostajajo mesečni naročniki in se veselijo prihodnosti franšize.

Ta namreč kljub svoji starosti še ne gre počivati. Blizzardu je skozi leta uspelo nadgraditi vizualno podobo igre in čeprav ta zdaj, v primerjavi z nekaterimi prihajajočimi MMO-ji, ki bodo pod pokrovom skrivali pogon Unreal Engine 5, ni videti najbolj moderno, a niti ni videti grdo.

Na obzorju se zdaj riše že 10. dodatek te igre imenovan The War Within in za tega je razvijalec včeraj pokazal napovednik, ki ima velik del vmesnih sekvenc narejen znotraj WoW pogona in stvar nikakor ni videti napačno. Video nam jasno nakaže, da bo The War Within začel novo štorijalno poglavje te igre, ki se bo ozrla nazaj na globoko, 20-letno zgodovino te franšize, hkrati pa nam bo predstavila nove stvari. To ni presenetljivo, saj je Blizzard že dolgo nazaj najavil, da bo The War Within samo prvi del nove povesti Worldsoul Saga, ta pa bo sestavljena iz treh ločenih dodatkov – prvi od teh bo predstavil novo antagonistko Xal’atath.

Poleg napovednika nam je Blizzard predstavil tudi datum beta testiranja novega dodatka, za katerega so registracije odprli v aprilu. In na beta verzijo vam vsekakor ne bo treba dolgo čakati, saj se bodo strežniki odprli že 5. junija, igralci pa bodo dobili dostop do skoraj vse vsebine – vključno z novo raso Earthen – manjkali bodo edino raidi, ki pridejo enkrat naknadno.

Izid polne verzije dodatka za običajne igralce še ni znan, a naj bi se zgodil še enkrat letos.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime